Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Lasišče

Lasišče

Pozdravljeni,

imam zelo problematično lasišče. Pojavili so se mi rdeči madeži, ki me zelo srbijo in prhljaj, ki se mi lušči kar v kosih. Obiskala sem svojo zdravnico, ki mi je priporočila naj si v lekarni kupim Freederm Tar. V lekarni sem izvedela, da tega zdravila v Sloveniji ni več, menda zaradi prevelike količine katrana. Zdravnica mi je predpisala tudi neko zdravilo (točnega imena se sedaj ne spomnim, v lekarni so mi povedali, da je za luskavico), katerega si moram 2x dnevno namazati na lasišče Sedaj ne vem kaj naj naredim, naj omenim, da sem pred časom že uporabljala Oranzol, ki mi pa tudi ni več pomagal. Kaj mi predlagate? Kje bi lahko dobila zgoraj omenjen šampon?

Spoštovani!

Uporabljajte to mazilo, ker bo skoraj zagotovo pomagalo. V nadaljevanju pa omenjeni šampon. Verejtno ga boste dobili v Avstriji.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Pozdravljeni!

Predlagala bi vam, da greste na pregled lasišča z mikrokamero. Te preglede izvajajo po frizerskih salonih v Sloveniji. Ker ne vem s kje ste, je najbolje da za nadaljne informacije povprašate na pre-line@siol.net.

Pri zdravljenju težav na lasišču uporabljajo kozmetiko KUTH (meni je pomagalo).

Barbara

meni pomaga šampon od Vichyja Dercos (imajo ga za mastne ali suhe lase), v Avstriji pa je podoben šampon Selsun (selen + žveplo), ki stane 8,5 EU in je še boljši

New Report

Close