Najdi forum

Kuhinja v Harvey Normanu

Že en mesec gledam kuhinje. V Liiz Karantania sem eno ogledala, vendar sem slišala preveč slabih stvari o njih, zato iščem naprej. Sedaj sem v Harveyu videla res lepo kuhinjo (postaran model- Roccafiorita), pa me zanima, če je v Harveyu že kdo kupoval kuhinjo. Z vsen ostalim smo bili tam zadovoljni, kuhinja pa je nekoliko večji nakup in sem bolj previdna. Kako svetujejo? Kako je z montažo? Gledam kuhinjo proizvajlca Veneta Cucine, ima kdo z njimi kaj izkušenj? Hvala za vsak odgovor.

lp

mi smo kupili kuhinjo v HN. bili so zelo prijazni, dostava na dom. tudi če bi bila dobava prej, kot jo potrebujete, ne komplicirajo pri skladiščenju in tudi nič ne zaračunajo za to. z naše strani sami +++++++ za HN.

Pozdravljena,

moje dosedanje izkušnje so pozitivne – od svetovanja pri izrisu in načrtovanju kuhinje do točnosti pri dobavi – upam, da bo tako tudi naprej – danes so me namreč poklicali, da je kuhinja prišla in smo se dogvoorili za dobavo in montažo. Upam, da bo tudi vnaprej vse o.k.

Carpe diem.

Cenovno so kuhinje v Liz Karantaniji ugodne, montaža pa, v Kranju v njihovem salonu katastrofalna, vsaj pred tremi leti je bilo tako.

Kuhinje niso slabe, saj jih dela eden večjih proizvajalcev kuhinj.

Če bi se odločila za njihovo kuhinjo, bi pri montaži imela še svojega človeka, ki se spozna na montažo, da ti ne uničijo vsega.

New Report

Close