Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva KT in stranski ucinek

KT in stranski ucinek

Spostovani !

Pred priblizno dvema mesecema sem vam pisala zaradi nerednih menstruacij pod temo “grozne tezave z menstruacijo”. Kasneje, ko sem bila pri ginekologinji, sem vam tudi sporocila, da mi je za 3 mesece predpisala KT Stediril-D.

Tokrat vam pisem zato, ker me zanima, ce je normalno, da obcasno cutim bolecine v spodnjem delu trebuha (mislim, da so jajcniki). To so kar precej ostre bolecine, ki pa hvalabogu takoj minejo – so kot nekaksni krci. Je to normalno ? Sicer imam ta mesec kontrolo pri ginekologinji, ampak bi vseeno rada izvedela, ce so take bolecine normalne pri jemanju KT.

Drugace se pocutim v redu, morda me malce pogosteje boli glava kot prej, preden sem zacela jemati KT.

Najlepsa hvala za odgovor !

Draga Petra,

iz vašega pisanja ni razvidno za kakšne “krče” gre, kar seveda tudi s še tako natančnim opisom ne bi bilo mogoče doseči. Če so bolečine trenutne, minljive in brez posledic, potem jih “ignorirajte”, morebiti omenite ginekologinji, ki bo naredila ustrezen pregled, če bo mnenja, da bi lahko bile pomembne, dvomim pa, da imajo kaj skupnega s KT.

New Report

Close