Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina krvavitve po spolnem odnosu

krvavitve po spolnem odnosu

Stara sem 35 let. Do sedaj večjih zdravstvenih težav nisem imela…
Kak mesec, dva pa mi ne da miru moja krvavitev po spolnem odnosu.
Ni to krvavitev kot pri menstruaciji, ampak je sperma, ki gre iz nožnice rdeča. Se pravi: ni prozorna, ampak svetlo rdeča. Ko vsa “odteče” nimam več problemov.
Naj povem, da me pri spolnih odnosih nič ne boli. Omenim lahko, da imam vstavljeno Mireno in sicer že 3 leta. Nobenih problemov pri vstavljanju Mirene ne sedaj.

Kaj bi to lahko bilo? Zakaj?

Upam na odgovor. Hvala

Spostovani,

morda gre za kaksen polip na maternicnem vratu… res tezko recem. Predlagam, da vprasanje naslovite dr. Pusenjaku ali pa se bolje, obiscete svojega ginekologa. Verjetno pa ni kaj hujsega.

Lep pozdrav, Katarina

Lep pozdrav,

mene pa zanima, ali spolni odnos boli (kakšno izkušnjo prosim)? Mene boli že tampon ….

Prvi spolni odnos boli, potem se tkiva pocasi raztegnejo in vsakic naj bi bolelo manj. Seveda ce je sluznica noznice dovolj vlazna in ce ste sprosceni.

Lep pozdrav, Katarina

Lep pozdrav.

Danes se je med in po spolnem odnosu pojavila krvavitev. Prav gotovo to ni menstrualna kri, saj je bila manj gosta in svetlo rdeča.
To je bil prvi seks z novim partnerjem, ki pa ima veliko večji penis kot moj prejšnji parner, s katerim sem imela prvi spolni odnos in nisem krvavela.
Stara sem 20 let in Uporabljam kontracepcijske tablete yarina.

Kaj mislite, da bi bil lahko vzrok krvavitve?

Vnaprej hvala za Vaš odgovor

Lahko je kaksen polip, lahko pa bila kriva velikost spolnega uda. Ce se bo krvavitev ponavljala, obiscite ginekologa.

Lep pozdrav, Katarina

Pozdravljeni!
Mene zanima nekaj v zvezi z krvavitvijo po spolnem odnosu!
Do sedaj sva s partnerjem uporabljala tabletke Yarina za preprečevanje neželene nosečnosti. Sedaj pa uporabljava kondome. Splonih odnosov nimava prav pogosto (1x na teden). Večkrat se mi zadnje čase zgodi da mi je spolni odnos z kondomom neprijeten in da včasih tudi opazim krvavkast izcedek po spolnem odnosu. Kaj bi to lahko bile težave povezane s kondomom ali je to kaj drugega?
Hvala za odgovor!

Ce je odnos neprijeten, je morda vzrok v tem, da noznica ni dovolj vlazna. Ob krvavitvah po odnosu pa je potreben pregled pri ginekologu.

Lep pozdrav, Katarina

Pozdravljeni!

Imam enak problem kot ostale..po spolnem odnosu krvavim. Krvavitev ni močna, je redka in svetlo rdeče barve. Zadnje čase se mi dogaja tudi, da, če sexava malo dlje, začutim bolečino v jajčnikih in vse gor do popka. Pa me zanima kaj bi bil lahko problem.

Hvala že v naprej za odgovor!

Kot sem ze odgovorila – ginekoloska vprasanja prosim na ginekoloski forum. Oziroma uprabite iskalnik.

Lep pozdrav, Katarina

Mene pa zanima. krvavljenje se mi pojavi 2 mesešno. enkrat kot menstruacija,drugič pa nevem.bi lahko bilo to nevarno?

pozdravljeni!
stara sem 16 let,in sem imela že 2x spolni odnos…po prvem je bilo normalno da malo krvavim ampak ne pretirano!
ko sem imela 2 sponi odnos,pa se je krvavitem podvojila…oz.sem imela krvavitve še 3 dni potem … je mogoče da sem noseča?
k ginekologu pa še ne hodim ….

Lahko je ovulacija, ce se krvavitev pojavi priblizno 14 dni po (oz. pred) menstruacijo.

Lep pozdrav, Katarina

Krvavitev, kot je opisujete, ni tipicna za nosecnost. Ce ni bila menstruacija, kar je sicer po opisu najverjetneje in ce ste imeli nezasciten spolni odnos, svetujem, da narediit test nosecnosti.

Lep pozdrav, Katarina

New Report

Close