Krvav izcedek
izcedek ni nevaren, lahko pa kaj signalizira. Lahko gre za znak neuspele nosečnosti, za znak IMN ali pa ni sploh pomemben. Obisk ginekologa in pregled torej je smiseln, ampak se ne mudi in bo dovolj kadarkoli znotraj tedna dni.
Najlepsa hvala.
Danes sem bila na pregledu pri ginekologu in pravi, da je nosecnost v maternici in da je viden “obrocek” ter da bo z nosecnostjo verjetno vse v redu, vendar ko je potegnil ven vaginalni UZ, je na njem bila kri, ampak on pravi, da je to normalno in da ni nic narobe. Na pregled me je narocil 7.3, takrat naj bi bil viden tudi srcni utrip, zaenkrat je se prezgodaj.
Povedal je tudi, da je dobro ker zarodek ni blizu carskega reza(iz prejsnje nosecnosti) in da je lahko ta krvavitev iz mesta, kjer je rez? Je to mogoce?
Danes nisem vec zakrvavela, je to dober znak? Mi je pa ginekolog povedal, v kolikor opazim danes ali jutri krvavitev, mi bo predpisal dabroston.
LP
pomembno je le to, da se nosečnost ni vgnezdila v predelu rane po CR. Vse drugo je odveč. Iz predela reza nosečnice ne krvavijo, dabroston pa tudi nič ne pomaga.