Najdi forum

Kroji za oblačila

Ali morda katera ve, če se pri nas dobi kakšna revija s kroji za nosečniška oblačila. Sem bila nad izbiro in cenami v trgovini zelo razočarana.

Edine kroje,ki sem jih zasledila so bili v Burdi, pa še to bi morala pogledati v kateri številki. Se mi zdi da nič takega ne obstaja. So pa pri krojih nasveti, kako popraviti stara, svoja oblačila.

Ja, tisti iz Burde so kar aktualni in uporabni. Jaz sem si sešila hlače in majico. Edino, na kar moraš paziti, so velikosti – obe stvari sta mi bili preveliki in sem morala ožati :-(, tista njihova tabela očitno ne drži, moraš upoštevati kar svojo konfekcijsko številko pred nosečnostjo. Številke Burde se tudi jaz ne spomnim, sem pa jo kupila nekje septembra.

Če mi lahko sporočita v kateri številki sta našli bi vama bila zelo hvaležna.

Danes bom pogledala (imam doma), pa ti sporočim jutri

Bom jst tud za vsak slučaj pogledala. Sicer se mi pa zdi, da so v Burdi tko al tko vse cifre ful prevelike. Jst sm si hlače delala eno cifro manjše pa so mi bile še preširoke. Se je kar fino dobr premert pa ene dve al pa tri probe narest

Kaj pa kroji za otroška oblačila? Jih je možno kje najti?

Lp

Punce, da ne boste do jutri čakale….

Nosečniški kroji so v Burdi za mesec avgust. Vsaj zadnji dve leti je bilo tako. Glede velikosti, jaz sem vzela številko, ki sem jo nosila pred nosečnostjo npr. sem si šivala iz burde hlače št.38 sem tudi sedaj vzela nosečniški kroj št. 38. Je pa res, da smo različne konstitucije, z različnim znanjem šivanja, potem ko nam ne uspe tako zašiti kot izgleda na sliki pa smo razočarane. Jaz osebno imam dobre izkušnje z vsemi kroji iz burde, pa nisem ravno neka maherica. Imam pa res nekaj prakse, tako da se že bolj težko zgodi, da mi kaj ne uspe zašiti.

Burdine nosečniške kroje se da kupiti tudi posamezno. Ker sem iz MB, vem samo za naš konec. Namreč obstaja en katalog – tak debeli v katerem so vsi kroji za tisto sezono in njihove številke. To imajo v trgovinah in potem si tam pogledaš – so označeni s številkami krojev in potem rečeš prodajalki in ti potem ona poišče tisti kroj. Cene za posamezni kroj se vrtijo od 1000 do 2500 SIT odvisno kaj je v tistem paketu. Jaz imam en nosečniški kostim – hlače, krilo, jakna pa je zato bila cena malo višja. Enako velja za otroška in vsa ostala oblačila – kroje.

Otroški kroji so skoraj v vsaki burdi, edini problem je ta, da niso vedno ti kroji vseh velikosti. Enkrat imajo za dojenčke, potem enkrat za mal večje,… je treba malo poiskat. Se pa v nekaterih knjižnicah da izposoditi burde in si potem lepo doma kroj prerišeš – pa še brezplačno je.

UAAA, kako sem se razpisala. Upam, da sem vsaj kaj pomagala.

Uspešno šivanje….

Eca

New Report

Close