Najdi forum

Krema proti celulitu

Katere uporabljate in kako ste zadovoljne? Vem da vsaka ne da istega rezultata, vendar sem brala da če si redno naneseš vsak večer in dobro masiraš, da je celulita manj.

Avon. Priporocljivo je, da se zvecer, potem ko se namazes,
zavijes za pol ure v folijo – tisti del telesa, kjer imas celulit oz. kjer bi ga lahko dobila.

Jaz prisegam na SWISSFORMOV GEL ZA VITKOST. Sem proč zmetala gore denarja za razne Vichy variante z nikakršnim učinkom.
Tale pa je je res zakon, prav čutiš ga kako toplotno deluje. In po mm se tudi pozna, z masažo tam okoli 5 min.
Takšna je moja izkušnja.

Kje pa lahko to kupiš v dorgeriji, lekarni?

Spoštovane dame, se prepričana, da ne obstaja nobena krema proti celulitu ha ha. Omenjene kreme vam kožo res začasno napnejo, zato pa ni celulita nič manj. Plačujete celo premoženje, da si lahko potem te kemikalije vtirate v telo. Verjamem, da je celulit precejšen udarec na žensko samozavest (tudi jaz ga imam, da ne bo pomote), ampak lahka rešitev pač ne obstaja.

Resnično pa pomaga pitje 1,5 l vode na dan, 4x na teden pa telovadba. Čeprav povsod piše, da se celulita ne zgublja pri hujšanju, se ga precej v resnici zares uzgubi. Ostane le trdovraten. Torej, če ne jeste po 5 uri popoldan (se ni težko navadit), se posladkate le po kosilu, pijete veliko vode in se zvečer rekreirate…čez par mesecev ga bo le še za odtenek 🙂

New Report

Close