Krci
Spostovani,
stara sem 27, rodila leta 2021, menstruacijo sem vedno imela redno na 30 dni, vendar sem prejsnji mesec dobila 21.dan in sicer 12.decembra najprej rahlo krvavitev, ki je trajala 2 dni, potem je nastopila menstruacija oz. obilnejsa krvavitev ki je trajala priblizno 4 dni.
Zdaj pa imam ze priblizno en teden krce v spodnjem delu trebuha, podobne menstrualnim, ki se pojavijo in potem izginejo. Prsi imam ocitno polnejse, opazam tudi da imam povecan apetit. Test nosecnosti sem naredila danes z testom baby check in je bil negativen. Ali je mozno da sem kljub negativnem rezultatu noseca? Iskreno ne vem niti kdaj pricakovati M, saj se mi je prejsnji mesec pojavila dosti prej. Kontracepcije ne uporabljam.
V naprej hvala in lep pozdrav!
teoretična možnost nosečnosti samo glede na urinski izvid, ki je le 99% zanesljiv, obstaja, je pa malo verjetna. V dvomu naredite še krvni test beta hCG. Sicer pa takšne simptome, kot jih navajate povzroča normalen ciklus v drugi polovici (po ovulaciji) in ga imenujemo “pre menstrualni sindrom”. Glede na zadnjo M okrog 12.12. bi ugibal, da se pripravlja naslednja M.
Pozdravljeni,
ponovno jaz. Menstruacije se vedno nimam, danes je sicer 28.dan, se vedno imam blage krce in pa opazam povecan izcedek iz noznice, sicer prozorne barve, brez vonja, kar nimam nikoli pred M.
Zelo je zoprno, ker vedno mislim da je M, saj je obcutek isti vendar nic.
Vceraj sem ponovno naredila urinski test, ki je bil negativen. Kaj predlagate? Ali je smiselno opraviti zdaj se krvni test ali se pocakam? Je mozno da je nosecnost v tem primeru se “majhna” in je urinski test ne pokaze? Je lahko kaj drugega narobe?
najlepsa hvala za Vaso pomoc!
mislim, da res niste noseči, lahko pa počakate do nekje največ 3 mesece odsotne M, preden je smiseln obisk ginekologa.