Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? konopljino olje

konopljino olje

Kristian , katero olje in kje ga kupujete?

Kristijan,
kako vesel sem, da sem našel vaš post! Tudi sam imam raka na možganih in že nekaj mesecev iščem pravo konopljino olje. Prosim podajte namig kje ga je mogoče dobiti, če ne morete javno, mi prosim sporočite na mail: glioblastom66@gmail.com.

Spoštovani,

ker žal živimo v obdobju kapitalizma, je zdravje ljudi za farmacijo in bolnišnice drugotnega pomena. Mislim, da vsak človek z IQ 10 lahko spredvidi komu in kaj je pravzaprav sploh mar za Vas. Torej, če si revež ali brez poznanstev si praktično SAM.
Na tem mestu ti kot eden izmed njih, toplo priporočam tako uživanje konopljinega olja in njenih oluščenih semenk. S tem proizvajamo v telese bazičen pH v katerem rakaste/tumorne/maligne celice ne uspevajo oz. odmirajo. Konoplja velja kot močno alkalna sestavina za telo!
Doma imam mamo s pljučnim rakom v 4. fazi in metastazami na možganih. Onkološki inštitut je nad njo že dvignil roke, hvalabogu! Zakaj? Preprosto zato, ker ne potrebuje več nobene kemoterapije, radioterapije, “zdravil” ki so ji povzročile le hudo trajno škodo. Pred kratkim smo jo doma sami začeli “zdraviti” na naraven način, s konopljinim oljem. Doza slednje je 60ml zjutraj in 60 ml zvečer, kar je praktično ogromno olja in denarja. Za slednjega mi je vseeno vendar stvar konkretno pomaga. Mama zopet hodi, se hrani in pije. Stvari se praktično obračajo navzgor!!!
Zatorej, kdorkoli Vam bo sanjal o neresnicah glede konoplje, ki je že 3500 let proglašena za najučinkovitejše zdravilo, v času kapitalizma pa so jo prepovedali, je idiot prve vrste oz. “slovenska ovčka”. Pri tej rastlini, ki je nezahtevna za rast, vzgajanje itd. se ne obrne praktično nič denarja in je posledično za farmacijo nezanimiva. Alkohol in tobak, dve najhujši nočni mori zdravstva pa se lahko prosto sprehajata po prodajalnih policah – zanimivo? Niti ne, če veš da je denar sveta vladar, ljudje pa predano sledimo našim “kvazi” voditeljem, ki jih prav nič ne briga ne za Vas, ne za kogarkoli drugega, temveč le za lasten profit.

Konoplja ni droga, to je le misel in predsodek množice sledečih ovčk. Je zdravilo in očitno najboljše!!!!

Vsi ostali so podkupljeni ali neumni s strani že prej omenjenih barbarskih lobijev tega sveta.

Pomagajo ti le lastni možgani! Razmišljaj sam/a!

Aljaž Zorko
Laško

Zorkey,
enkrat praviš, da je konoplja za reveže ali pa za tiste brez poznanstev, drugič pa praviš, da je to praktično ogromno olja in denarja.
Tole, ko si tko ugovarjaš, pride verjetn od napačne uporabe svojih možganov. Ali jih napačno uporabljajo samo drugi?
Seveda tisti z IQ 10 ne vedo, da je pri konoplji največje profitništvo. Ti verjetn tega tudi ne veš.
Zagovarjajo jo pač tisti, ki zagovarjajo konopljo nasploh. V primerjavi s konopljo niso delnice od Merkatorja nič vredne.
Nehaj natvezati. Fant mlad si še, s konopljo ali brez nje, v bolnici morajo ljudje večinoma ležat, doma pa lahk hodijo.
Sem ravno pogledal tvoj profil na spletu, pa še res je, stranski učinki konoplje so tvoj hobi.
A.

Spoštovani,

da je pri konoplji profitništvo? Karkoli bolj neumnega bi me še mogoče prepričalo, to nikoli!
Kaj ima pri tem Mercator? Očitni si magister ekonomskih znanosti ali pa ne ločiš med konjem in bedakom.
Tudi naša mati je ležala v bolnišnici več kot en mesec, dokler je nismo vzeli v lastno oskrbo kot sem že omenil, so nad njo dvignili roke.
Stranski učinki konoplje bi ti več kot očitno koristili.

Mogoče bi rajši preverila moj zdravstveni karton? Če ti namignem je prazen list papirja.
Zakaj? Zato ker že dolgo uživam konopljino olje niti je v življenju nisem kadil. Mogoče kdaj? Zakaj pa ne? Sigurno pa tobak in alkohol povzročata telesu neizmerno večjo škodo oz. jo povzročata, medtem ko pri konoplji tega ni potrjeno.
Več kot očitno Vas spoštovana gospoda mlajši v znanju prehitevamo. Vendar ker ne dobimo primernega prostora za ustvarjanje smo kjer smo.

Mogoče pa lahko pridete osebno preverit stvar kar na naš dom. Vam podam še mamine izvide.

Lep pozdrav.

Aljaž Zorko
Laško

Kristijan,
kako sem vesela sem, da sem zasledila vaš odgovor! Tudi jaz že kar nekaj časa iščem pravo konopljino olje za očeta, kateri se že 6 let bori s pljučnim rakom na novo pa so mu odkrili zasevke v glavi in trenutno čaka na obsevanje. Vse te kemoterapije in jemanje bioloških zdravil so ga zelo izčrpala zato mu poizkušamo omilit vse te tegobe tudi z raznimi olji .Prosim za informacijo kje ga je mogoče dobiti, če ne morete javno, mi prosim sporočite na email: anze1999@gmail.com . Res bi vam bila zelo hvaležna.HVALA.

Kristijan,

prosila bi vas, če lahko tudi meni pošljete podatke o tem olju oz. kje ga lahko kupim na: rock.angel92@gmail.com

Najlepša hvala,

lep pozdrav

Kristjan in Aljaž Zorko,

prosim za informacijo kje nabavim konopljino olje. Mail: skrinjica na gmailu.

S hvaležnostjo.

Pozdravljeni!

Vsi ki želite informacijo glede nakupa konopljinega olja, me prosim kontaktirajte na mail.

Lep pozdrav,
A.

cielo.x@gmail.com

Prosila bi oba fanta, Kristijan in Aljaž, da tudi meni pošljeta informacije, katero konopljino olje je dobro oziroma katerega uporabljata. Teh je na trgu namreč že kar nekaj in bi bila res vesela informacije iz prve roke…

Moj e-mail: vesna.law@hotmail.com

Hvala!

Pozdravljeni,

tudi jaz bi prosila Kristijana in Aljaža za več informacij v zvezi z apliciranjem olja. Prav tako me zanima, kje sta olja kupila, saj naj vsa ne bi bila učinkovita.
Zanima me tudi, če imata kaj izkušenj, oziroma če sta slišala za olje g. Ricka Simpsona.
Informacije potrebujem vezano na zdravljenje svojega očeta.

Za vsako informacijo vama bom hvaležna.Prosim, če mi sporočita na katjasifrer@t-2.net

V kolikor ima tudi kdo drug kakšno informacijo, se priporočam.
Lepo se zahvaljujem!
Katja

Kristijan in Aljaž pozdravljena!

Prosim vaju za pomoč!!! Nujno potebujem informacijo o tem, kje se da dobiti olje indijske konoplje. Rada bi pomagala očetu, ki ima raka na želodcu.

Moj mail je sweetnesss841@gmail.com.

Za vsakršno informacijo se vama že v naprej lepo zahvaljujem!

Lp,

Tina

Kristjan in Aljaž

Zgleda, da nas je veliko, ki iščemo “čudežno” zdravilo za naše najdražje. Tudi jaz imam bolnega očeta (pljučni rak pri 52 letih), diagnozo smo zvedeli prejšnji petek in si od informacije še kar nismo opomogli…prosila bi za info, kje se da dobiti pristno 100% olje? Kako se pa to potem uživa? A je kaj važno ali že prejema kemoterapijo ali ne?

Moj mail: gantarllea@gmail.com

hvala za čimhitrejši info

LP
Lea

Kristjan in Aljaž,
tudi jaz vaju bi prosila za informacije na moj mail saibija.t@gmail.com.

Že v naprej hvala.

Tudi jaz bi vaju prosila za več informacij, kakšno je to olje v sestavi, kje se ga da naročiti, kako prepoznaš najkvalitetnejšega ipd.
Moj mail: marjana.florjan@gmail.com

Hvala

Marjana

Pozdravljeni..

tudi jaz bi prosil za info. kje bi lahko kupil pravo konopljino olje

onylme1900@gmail.com

lepo prosim

Hvala,lp

tudi mene zanima čimvel informacij o možnostih nakupa tega olja.

Moj mail:

drummgod75@gmail.com

Hvala za informacije

Pravo, mrzlo stiskano in nerazredčeno konopljino olje se dobi po cca 1500 € (tisočpetsto)! Vem, poznam nekoga, ki ji je (ženski) pomagalo prebroditi nevaren rak! Zanj so bili primorani plačati 1.500€, za liter seveda.
Najboljše je pa bojda kanadsko konopljino olje.

Tole olje, ki ga navajate za par evrov je močno razredčeno in nekvalitetno, je na ravni sončničnega olja, če sem realističen. Pozanimajte se.

ma kaj se lažeš, dokaži!!!!!!!!!!!
takšno ožemanje ljudi v stiski je nečloveško. glej da se ti ne bo maščevalo!

NOBENO OLJE ŠE NI NIKOLI OZDRAVILO RAKA.

Pozdravljeni!

Berem tole zmešnjavo: enkrat se govori o olju iz semen industrijske konoplje, drugič o olju indijske konoplje ali hašiševem olju. Cena prvega je nekje okrog 40€ za liter, hašiševo olje pa dobite za 60-80€ za mililiter. Cena za liter hašiiševega olja bi bila torej 6000-8000€. Olje iz Avstrije za 1500e/liter je nekaj vmes, vendar dvomim, da gre za hašiševo olje.
Bojda hašiševo olje zdravi raka. Dokazov je veliko,eden je tule: http://www.whale.to/cancer/brain.html, veliko jih najdete tudi na Youtube. So tudi dokazi, ko olje ni pomagalo, vendar so ga ljudje začeli uživati prepozno.
Vsak naj sam presodi, ali se bo zdravil s tem oljem ali ne!!!

Dovolite da opišem mojo zgodbo:
Imel sem tumor na možganih, ki je bil operativno odstranjen. Sledilo je 30 obsevanj in 6 ciklov kemoterapije. Ker mi je onkolog jasno povedal in razložil, da so ponovitve pri mojem tipu tumorja praktično samo vprašanje časa, sem se odločil poseči še po alternativnih metodah zdravljenja.
Po obširnih raziskavah sem informativno obiskal kliniko v Srbiji, kjer izvajajo Budwigovo dieto. Dobil sem veliko dobrih informacij, dogovoril sem se tudi za zdravljenje pri njih, ki traja 14 dni.
Ko se bom vrnil iz klinike v srbiji bom ob Budvigovi dieti hodil še v Ljubljano na obsevanje z frekvenčnim generatorjem in plazemsko cevjo (GB400 in M.O.P.A ) ki zgleda takole: http://www.newhopetechnologies.com/FrequencyStore.htm
Hašiševo olje jemljem že od končanega obsevanja naprej, 0,2 grama dnevno mi je zelo pomagalo ublažiti učinke kemoterapije in povrnilo apetit, ki mi je med kemoterapijo povsem izginil, tako da sem uspel obdržati telesno težo. Zadnje slikanje z MRI ni pokazalo sledov tumorja. Seveda ne morem reči, da je slika čista zaradi hašiševega olja, ali budwigove diete, meni je pomembno, da ni tumorja!
Z vsakodnevnim uživanjem hašiševega olja nameravam nadaljevati do konca svojih dni, ne glede kaj pišejo ponavadi povsem zdravi pametnjakoviči po forumih. Dozo nameravam zvišatil na 1g dnevno in na ta način zaužiti 200g olja! Zakaj? Da uničim tumor na mikroskopski ravni, do zadnje celice, saj je znano, da MRI zazna le tumorje večje od 1mm! Mogoče se komu zdi, da nisem normalen, vendar bi rad živel dlje od 16 mesecev, kot mi je napovedal onkolog!
Upam, da bo uporaba medicinske konoplje postala v kratkem legalna tudi pri nas, tak da nam bolnikom ne bo treba iskati naravnih zdravil po ilegalnih poteh in vsakodnevno tvegati zapor! Saj je že dovolj hudo samo dejstvo, da nismo več zdravi kot smo bili pred kratkim!

Srečno!

New Report

Close