Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? konopljino olje

konopljino olje

jaz citiram tako konopljino olje je nasploh najbolj zdravilno tudi jaz ga jemljem
inga naročam, pa mi je zelovredu za to se saploh nerabiš bat potem olju postaneš resnično zdrav
jožef.

Danes je res težko biti pameten, ampak jaz še vedno verjamem v naravo in naravno proizvedene izdelke.
Sama sem imela zelo agresivno astmo. Brez inhalatorja nisem šla nikamor. En dan mi je mama domov prinesla steklenico konopljinega olja in sem ji tudi rekla, če je z njo vse ok in kako lahko verjame, da mi lahko eno olje pomaga.. Obljubila sem ji, da bom probala in sem res. Zdaj pa več ne grem brez olja nikamor. Že eno leto nisem imela astmatičnega napada in veliko lažje diham.
Je pa res, da je na trgu veliko različnih olj in je zelo pomembno, da izberemo pravega. Če si komaj začetnik, seveda vzameš kar prvega, največkrat najcenejšega. Ampak, če si prebereš sestavine pa vidiš, da niso vsa enaka. Večina olj je seveda proizvedenih iz kitajskih konopljinih semen. In potem sem začela raziskovati in ugotovila, da so najboljša olja iz kanadskih semenk konoplje, jih pa je težko dobiti! Sedaj prisegam še samo na BIO konopljino olje iz kanadskih semenk konoplje.

Verjamem, da pomaga tudi pri večini drugih bolezni, jaz sem mu zelo hvaležna in zdaj še sama pravim, da nas nič ne stane probati! Še več.. vsa darila, ki jih podarim so enaka in sicer BIO konopljino olje. Najbolj vesela pa sem, ko vidim, da so še vsi drugi okrog mene!

Se strinjam z JUST ME. Dobro je malo prebrati, kaj piše na izdelku in uporabljati glavo.

Just Me, kje lahko kupim BIO konopljino olje iz kanadskih semenk konoplje?
Hvala za odgovor,
yke

Kje pa lahko kupim knjigo »Zdravljenje raka z belo omelo«?
Hvala za odgovor.
eky

YKE- bodite previdni, ker so takšna sporočila kot je zgornje pod imenom JUST ME velikokrat samo prikrito reklamiranje izdelka,pri čemer prodajalec računa s tem, da bodo zainteresirani našli njegov izdelek s pomočjo googla, tudi če na forumu ne objavi kontakta, ker ga po pravilih ne sme..

Za razliko od konopljinega olja pa je zdravljenje z belo omelo ponekod (švica, Nemčija..) uradno priznano in ga krijejo tudi zavarovalnice.Avtorica knjige je slovenska zdravnica dr. Iva Ebner, ki se kolikor vem oglaša tudi tukaj na forumu pod imenom driva.

Yke, če vpišeš v brskalnik kanadsko konopljino olje, ti ga bo našlo. Lp.

Pozdravljeni! Vidim, da se je tu (sicer pred časom ampak vseeno) razvila velika debata o olju iz navadne konoplje in njegovi ”zdravilnosti”. Kolikor sem prebral to temo (ene 80% sem prebral), sem razbral da govorite o olju iz navadne konoplje. To ima veliko zdravilnih učinkovin, in tudi zelo dobro razmerje med Omega (nevemkerimi, semizdi da 3 pa 6) kislinami (ali neki tazga). Seveda nočem tukaj biti pristranski in zdaj govoriti o njegovih čudežnih lastnostih, ker ga sam osebno ne uporabljam (sem ga nekaj časa, toda glede na to da nisem skoraj nikoli bolan, ne morem reči da mi je v tistem mesecu jemanja kaj pomagal, verjamem pa da na dolgi rok bi deloval preventivno).

Toda to pišem zato, da bi vas opozoril na še drugo vrsto konopljinega olja -> olja iz indijske konoplje, oziroma konoplje, ki vas jo večina pozna pod imenom trava, marihuana (mehiški sleng), ganja (indijski sleng), kanabis itd. To olje pa naj bi dejansko zdravilo raka (seveda verjetno ne vse vrste raka) in o tem si lahko ogledate zelo lep film, ki ga najdete na youtubu pod imenom Run From The Cure The Rick Simpson Story (Full Version) . Upam, da ne boste tega sporočila razumeli napak, npr. da promoviram uporabo marihuane ipd., toda verjamem, da bi marsikaterega zanimala tudi ta vrsta olja, ki pa ima seveda nesramno višjo ceno kot olje iz navadne konoplje. Poleg tega ga lahko dobite samo na črnem trgu, in osebno priznam, da dosedaj nisem naletel na nikogar, ki bi ga prodajal. Pridelan je seveda iz kanabisa, ki pa ga je prepovedano gojiti, in ker (kolikor vem) za okoli 0,5L olja potrebuješ do 500g kanabisa je cena zelo visoka (npr. 500 gramov v prodaji na drobno pride 5000€, če pa kupite naenkrat pa bi jih pomoje lahko dobili že za največ 2500€).

Lp,
Janez

Tudi sam se že hotel omeniti ravno to razliko med navadnim konopljinim oljem in oljem, ki je proizveden iz rastline same, iz indijske konoplje, canabis sativa npr. Ker je pač marihuana pri nas in marsikje drugje prepovedana “droga” se tega olja žal ne dobi skoraj nikjer. Obstajajo video posnetki kako lahko to naredite sami vendar cena tega olja je res visoka vendar kolikor sem uspel prebrati in pregledati literature je to daleč najboljše in najbolj učinkovito zdravilo za raka. Kakor je že napisal moj predhodnik poglejte si film Ricka Simpsona, ki je dejansko prvi, ki je nekako začel z ozaveščanjem ljudi o zdravilnih učinkih tega olja.
Dokaj zanimiva in pretresljiva zgodba in vsaj po videnem resnična in ni neko nategovanje ljudi v želji po zaslužku, saj navsezadnje Rick to olje ne prodaja, ga daruje zastonj. Imel je pred kratkim tudi predavanje na Hrvaškem kjer se je zbrala velika množica ljudi tudi takšnih, ki se jim je uspelo s pomočjo tega olja pozdraviti hujših bolezni. Nisem pa nikjer na črnem trgu naletel na prodajalce tega olja, je navsezadnje najlažje, da si ga izdelate sami. Je vredno razmisleka in vredno poizkusiti, življenje je le eno samo in, če je to zadnji izhod, čemu ne?

D.

Sram vas je lahko, da tako zavajate ljudi v stiski.
Kaj je z našo zakonodajo, da dopušča takšne prekrške na človekovi duši in telesu!

Vsak pošten zdravnik ve, da konopljino olje ne zdravi raka, edino resnično v tem prispevku je:
ZADNJI IZHOD >>> izhod iz življenja !!

“daleč najboljše in najbolj učinkovito zdravilo za raka” je poštenost do sebe in drugih, tega
vi ne poznate, ker brez slabe vesti zavajate ljudi, ki bi lahko ozdraveli, če ne bi verjeli napačnim ljudem. Najpozneje, ko boste vi zboleli za rakom, pridite to prebrat… zaman pa bi upala, da boste potem na novo interpretirali pojme “vzrok in posledica”, ker v taki dimenziji tega ne dojemate.

V državah, kjer je zakonodaja v zdravstvu narejena v zaščito bolniku, je stavek “daleč najboljše in najbolj učinkovito zdravilo za raka” prepovedan. Ja, in to v državi, ki ima vzorno zakonito urejeno alternativno in komplementarno zdravljenje. Tule pa lahko dela vsak profitnež, kar hoče. To se začenja že v forumih, kjer niso posamezniki niti seznanjeni s tem, kaj pomeni beseda ZDRAVILO. Niti niso pozdravili enega bolnika, pa imajo v roki “najboljše zdravilo”!!!!
http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r00/predpis_ZAKO4280.html

Da se razumemo: zavajajoče je, če se nekdo pretvarja, da spi, da bi poslušal druge. Če bo na vprašanje odgovoril, da je spal, potem je to laž. Tule se prične zavajanje že s prikritim oglaševanjem, ker se stalno poživlja tale tema (naivneži tega itak ne vidijo).
Tudi propagandirana “brezplačnost” je samo črv na trnku.
Če je še kje kdo, ki dela brezplačno, mi ga pošljite; vendar kdo bo potem plačeval njegovo hrano in druge stroške (če govorimo o brezplačnosti)? Brez nič ni nič.

Ključne besede: odgovornost, šarlatanarija, zakonodaja, ministrstvo za zdravje, determinizem, nespečnost, zavajanje, laž in prevara, prikrito oglaševanje, rak, zdravilo

ma ne vem..če bi bilo to olje daleč najbolj učinkovito zdravilo pri raku,bi ga že zdavnaj uporabljali tudi v medicini…

druga pesem je izvleček bele omele,ki je najpogosteje predpisano sredstvo ob zdravljenju z rakom v Nemčiji in Švici.Tam plačuje zavarovalnica te injekcije.Do pred kratkim jih je avstrijska zavarovalnica tudi,zdaj pa so začeli očitno šparat in je treba celoten strošek kriti sam.

Tu je povdarek na „avstrijska”, njihova omelina sredstva pa se razlikujejo od drugih že v načinu pridelave in uporabe. Pravtako nimajo v Avstriji urejenega alternativnega in komplementarnega zdravljenja. To je v Nemčiji drugače.
Sicer pa tudi v Nemčiji šparajo na splošno, jaz si moja zdravila kupujem sama, ker se od lekarn zahteva, da izdajo na recept najcenejša primerjalna zdravila. To seveda ne velja za omelo.

pozdravljeni!
Zelim samo povedati, da je nekaj let nazaj od znanke mama prebolela raka s pomocjo konopljinega olja, vendar je bilo to olje domace, dobili so ga od nekoga, ki ga je sam izdeloval. Njena mama je imela tretjic raka, ko ga je imela drugic je imela tako mocno kemoterapijo, da jo je skoraj pokoncala. Na sreco je prezivela. pRobavali so vse zivo od bio hrane, zdravilcev, resonance… Zadnja stvar je bila konoplja. In se sreca, da so sprobali. Ozdravela je z najbolj sibko kemoterapijo, v zelo zelo majhnih dozah. Zdravniki so rekli naj se poslovijo od nje ker se bo rak zopet razsiril… Ozdravela je v neverjetno hitrem casu, zdravniki niso mogli verjet…
Ce pozbate koga, ki ima raka mu prosim priporocajte! Lahko mu resite zivljenje…

Zadnji komentar je res ok,kar se tiče zdravljenje raka,ostalo je vse nakladanje.Deluje 100%.

Pozdravljeni !
Ko vse to prebiram o konopljinem olju pa res več ne vem kaj naj naredim.Hotela sem ga tudi sama uživat,ker sem s kemoterapijami zakjučila in sem baje ozdravela (kar ne verjamem),je namreč že tri mesece od tega pa se še nisem pobrala,vse me boli,stalno sem bolana imunski sistem imam na ničli,čeprav se zdravo prehranjujem,veliko sem zunaj ker redno skrbim za kondicijo,vsi izvidi pa mi kažejo da sem zdrava…..,ne vem kaj naj,so ta olja res tako čudežna ali pa samo delujejo na posameznike,…kaj pravite???

Praviš, da so tvoji izvidi v redu. Če se tako počutiš, potem že niso pregledali vsega.

Konopljino olje je nateg.
Se vedno najde kak mulc, ki teži za legalizacijo konoplje in se tule sprazni s komentarjem in imenom kot „xyzm”. Ko začnejo hašišarji govorit o zdravilnih učinkih, je ravn tko, kot če pijanc reče, da ni odvisn. Drugi hočjo s spremembo zakona zamenjat vlado. Pol se pa znajdi.

Komentatorju nad mano:

Zakaj bi bilo konopljino olje nateg? Lahko podaš kakšen argument, kateri bi ovrgel do sedaj znane učinke olja? Zakaj omenjaš “hašišarje”, kakšno vezo imajo s konopljinim oljem?

Mislm, katrastrofa ej.. Namesto da pišeš bedarije si raje kej pametnega preberi, pa potem klobasej tja v tri krasne..

Komentar je ok, kar se tiče zdravljenja raka? Kako to misliš? Da je ta oseba ozdravela, ker je imela karcinom, torej, da pri tej bolezni konopljino olje pomaga, pri ostalih pa ne?
Kratko in jasno odgovorim: mislim, da boljše stvari ne boste našli! Negativni komentarji so pač vedno s tiste strani, ki nimajo pojma o tej temi.
Pa lep pozdrav in če še niste: pričnite s pitjem tega olja!

Pozdravljeni,
ima kdo osebne izkušnje s tem oljem?

Prijatelj ima kronično vnetje tankega črevesja(neozdravljivo?).Iz 90 kg je shujšal na 52.Hodil sključen,kr ga je tako bolelo.Danes ima 85kg,v bonici so bili šokirani.Znancu je pljučni rak stagniral po mesecu jemanja.Po 3 mesecih naj bi večina rakavih celic umrla.
Jaz imam možganski tumor,po 5 dnevih so mi vrtoglavice skoraj popolnoma prenehale,glavobolov pa sploh več nimam in cukanje v nogi mi je skoraj čisto prenehalo po dveh tednih,prej me je cuknilo po 10x na dan sedaj 1x in še to na fitnesu,ko ga razdražim verjetno.Čez tri tedne imam magnetno resonanco,pa javim kak je na stvari.Do takrat bo slabih 5 tednov jemanja,sicer ni ravno dosti časa,samo tako sem naročen,kaj čem.
Mogoče se sliši kot reklamiranje,ampak,res nimam kaj od tega,niti ne prodajam tega in nič,kr je nezakonito.Za osebno rabo,pa mi je vseeno kaj je dovoljeno,gre se mi gre za preživetje!
Naj se sam vsak odloči,ampak tukaj ni kaj pametovat.Vtipkajte v strička googla cancer and hemp oil ali karkoli,pa si malo pogledajte.Če kogakarkoli še kaj zanima o tem,z veseljem odgovorim.
LP

New Report

Close