Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje kompletek za iz porodnišnice

kompletek za iz porodnišnice

Kje kupiti kompletek v katerih so otroci, ko jih prineseš iz porodnišnice. Običajno so v škatlah, nekoliko dražji, ampak zelo cort in nevtralnih barv. Pliš definitivno odpade.
V Kranju so imeli jeseni prekrasne v Bibi, a so zelo hitro šli (pa takrat se mi je zdelo še prezgodaj, da bi ga kupila), iskala pa sem tudi v Arielu in Baby centru, pa ni bilo nič pametnega. Je pa ta roba običajno iz Italije.
Kje jih boste (ste) kupile ve? Mogoče kje v Ljubljani?

Mi je pa za hčerko pred leti mami enega prinesla iz Italije, pa tud približno ne ve več kje ga je kupila.

Hvala za odgovore,

Ma-ja

Ne b vedla, o čem govoriš? Po moje paš kupiš glede na lasten okus všečnega, pa naj bo v škatli ali v kakšni drugi embalaži,.

Jaz sem ga kupila v Chiccotu v Ts, je krasen kompletek hlačk in majčke v taki oranžni barvi, gor pa so našiti ježki. Model in barva se podata tako deklicam kot dečkom, je bila pa kar drag, na znižanju tam enih 6-7.000sit, ob 30% popustu. No, pa to je skoraj edino oblačilce, ki sem ga kupila, vse ostalo mi je bilo dano od sestre. Zraven sem dokupila še belo čepico in copatke, pa še eno jopico, tudi v beli/bež barvi. Bilka

Ma-ja, če boš rodila poleti in to punčko, ti priporočam, da greš čimprej v trgovino Živ-žav (upam, da sem jo prav imenovala) na tržnici v Kopru – prvo nadstropje. Tam zapirajo trgovino in je totalna razprodaja. vse ponujajo 50% ceneje .. prejšnji teden sem si ogledovala lepe kompletke (mislim da Chicco) primerne za poleti, vsi so bolj punčkasti.

Lp.

Od kdaj obstajajo kompletki za nosit iz porodnišnice ?

Jaz sem planirala nabavit cotkan pajacek , ker naša štručka prihaja konec maja. Upam , da bo takrat že več kot 20 °C.

Hm, zakaj bi morala biti oblačilca, v katerih je otroček v času odhoda domov nekaj posebnega. Meni se to zdi razmetavanje denarja. Raje bi mu kasneje kupila kaj drugega. Ne vem, očitno jemljem vse skupaj bolj preprosto, ker ne pričakujem nobene galame okoli tega.
Sicer pa bom večino oblačil naredila sama. Dva puloverja sta spletena, pajac za uživanje jesenskega sonca in mrzle zime kupljen na razprodaji. No, itak pa so to želje posameznika, nočem bit preveč pametna.

Haloo?!? A to tud obstaja – poseben kompletek za prihod iz porodnisnice? Jaz sem mislila vzeti s seboj nek cortan kompletek, ki bo pac primeren letnemu casu, spola pa zaenkrat se ne vem. Taki posebni darilni kompletki so verjetno dobrodosli za sorodnike, ki ne vedo, kaj bi kupili bodoci mamici, sicer se mi zdi pa to tipicen trgovski nateg.

A

ne vem, če so to ravno “kompletki za iz porodnišnice”…vem pa, da so zapakirani kot lično darilo…meni delujejo bol kot darilo prijateljev in sorodnikov za novorojenčka, nikoli nisem pomislila, da bi bili posebej za iz porodnišnice

V Emporiumu imajo ful luštne kompletke v nevtralnih barvah.

Ah, punce, saj ne gre za neke posebne kompletke, zgolj za to, da izbereš neko oblačilce, ki ti je všeč in tako obeležiš dan, ko si malo bitje prvič prinesla domov. Sama ga mislim shraniti kot spomin na ta dan, medtem ko bom ostala oblačila verjetno posojala naprej, kot je pač v navadi. Bilka

no, jaz sem jih gledala vceraj v H&M v celovcu-lustkani, okoli 3.000!Lp

New Report

Close