Najdi forum

Komarji – na pomoč!

Kakšno zaščito pred komarji uporabljate v otroških sobah. Pri nas Raid oćitno komarje privablja, saj so otroci skoraj vsako noč popikani kljub kemični zaščiti. V vsaki sobi se ponavadi na stropu vsak dan najde vsaj en komar.

Vaše izkušnje in preverjeni recepti, prosim!
LP

Pri nas je bilo isto, zato smo na okna v spalnici namestili mrežo proti komarjem, nato pa sem celo spalnico poškropila z Biokil sprejem. Ampak res celo- po pohištvu, stropu, vseh razpokah, kotih, oknih…. Nekaj časa sem počakala, nato pa temeljito posesala (mrtvih žuželk je bilo ogromno) in počistila celotno spalnico ter še bolj temeljito prezračila. Od takrat naprej je mir. Pazimo le, da ne puščamo vrat od spalnice odprtih, da še kakšen komar ne zaide skozi vrata.

Poskusi.

LP

Vasja

Mi smo storili isto. Mrežo smo kupili od Intesse in je bele barve in se je z ulice sploh ne vidi.

Smo probali z vsem živim pa ni pomagalo. Ta zaščita pa je učinkovita.

Lp
A

Mi živimo poleg reke v Črnučah in ve se, da imajo komarji radi takšna rečna področja. Zjutraj smo se vsi zbujali popikani. Potem sem poizkusila z RAidom, ki pa ni pokazal nobenih omembe vrednih rezultatov. Potem pa sem po nasvetu sosedov, ki živijo v istem okolju, začela uporabljati Baygon (prav tako za vtičnico) in stvar 100% deluje. Okoli osme ure zvečer odprem vsa okna in vključim stvarco. Okna pustim odprta celo noč, prav tako Baygon in moram reči, da nimamo enga komarja v stanovanju več (se pa zato najde kakšna vešča in mušice, ki jih privabljajo luči in odprta okna). Je pa pri tem Baygonu neprijetno samo to, da nima ravno privlačnega vonja…se pa vseeno izplača.

Se strinjam!Popolnoma baygon deluje!Včasih mi komar že nad glavo brenči samo vključim pa ga že ni več!Baygon je fantastična zadeva!
Puni

Mi na potovanja nosimo Baygon, doma pa imamo na oknih mreže. Popikani nismo bili že nekaj let (razen na kakšnem pikniku, seveda 🙂 )
Lp

Tudi mi imamo polno komarjev,pa se bojimo uporabljati Baygon,Raid…,ker menda ni priporočljiv za dojenčke.Očitno bomo tudi mi nabavili mrežo.

New Report

Close