koliko naj stane generalno čiščenje hiše?
Enostanovanjska hiša (kuhinja, veža, dnevna, kabinet, otroške sobe, kopalnici, klet, garaža) :
– vsa okna,
– kuhinja: omarice zunaj, znotraj, ploščice, napa
– vsa vrata
– vsa tla – keramika, PVC
– 2 kopalnici,
– balkoni + ograje,
– radiatorji,
– čiščenje usnjene sedežne …
Kaj se še dela pri generalnem spomladanskem čiščenju?
Koliko je normalna cena in v kolikem času bi se to dalo postoriti?
Mogoče tudi kakšna ponudba?
ena oseba nikakor vsega tega ne more dobro očistiti v navedenem času, sploh pa ni podatka o številu in vrsti oken.
Moja ponudba avtorici:
Res je veliko odvisno od tega, koliko je hiša vzdrževana oz. sproti čiščena in še od večih dejavnikov. Koliko časa bi porabila, bi znala bolje povedati po ogledu hiše, na pamet pa lahko rečem da bi morala priti dvakrat, vsakokrat bi potrebovala cca 6 do 8 ur.
Sem natančna in spretna, imam več zadovoljnih rednih strank in še nekaj prostih terminov.
Več informacij dobite na tel. 041 696 520
ena oseba nikakor vsega tega ne more dobro očistiti v navedenem času, sploh pa ni podatka o številu in vrsti oken.
Moja ponudba avtorici:
Res je veliko odvisno od tega, koliko je hiša vzdrževana oz. sproti čiščena in še od večih dejavnikov. Koliko časa bi porabila, bi znala bolje povedati po ogledu hiše, na pamet pa lahko rečem da bi morala priti dvakrat, vsakokrat bi potrebovala cca 6 do 8 ur.
Sem natančna in spretna, imam več zadovoljnih rednih strank in še nekaj prostih terminov.
Več informacij dobite na tel. 041 696 520[/quote]
Pozdravljena,
smo 3 punce, ki se ukvarjamo s tem delom že dalj časa (sodelujemo tudi z nepremičninskimi agenti ob primopredaji stanovanj , hiš,…..). Ker smo generalno očistile že kar nekaj hiš in stanovanj, vem koliko časa približno porabimo za tak objekt kot ga je navedla gospa.
Lep pozdrav.
Pozdravljeni,
generalna čiščenja vzamejo kar precej časa, po izkušnjah sodeč se temeljito čiščenje kuhinje (znotraj, zunaj) z dvema osebama hitro zavleče v tri ure ali več…čiščenja, saj je tu še pečica, hladilnik in ostali elementi, ki zaradi maščobe in vodnega kamna potrebujejo posebno nego.
Po zgornjem opisu sodeč, bi 2 osebi potrebovali skoraj 10 ur (če ne več), za res temeljito generalno čiščenje z poudarjeno natančnostjo in ne samo pobrisati z mokro krpo….
Tako, da je cena odvisna tudi od stopnje umazanije in želja strank.
Pri nas se cene gibljejo od 9€ /uro, za generalno čiščenje z vsemi vključenimi čistili in ostalimi stroški dela. Ker smo zavzeti za dobre rezultate in pozitiven odnos do dela in strank, ter vključimo v delo veliko veselja in se trudimo končati čim prej, menimo, da smo sposobni osrečiti vsako stranko, ki želi, da ji pomagamo.
Preverite našo ponudbo na http://www.cistop.si ,pošljite povpraševanje ali pokličite in se prepričajte o kvalitetnih storitvah po ugodnih cenah.
Upamo, da smo Vas uspeli prepričati o resnosti našega dela in zavzetosti do naših strank.
Lepo Vas pozdravlja ekipa ČISTOP
Hitri kontakt:
GSM: 051 881 422
e-pošta: cistop.stanojevic@gmail.com
http://www.cistop.si
POZDRAVLJENI CE JE VASA PONUDBA SE AKTUALNA ME PROSIM KONTAKTIRAJTE NA MAIL ALEKS.NEJA@GMAIL.COM HVALA BOJANA
Če še vedno potrebujete nekoga za čiščenje, me lahko kontaktirate na gsm 040/512-205 ali na mail mateja.koprivec@gmail.com. Sem iz žalca in v celju imam kar nekaj rednih strank. Imam svoj čistilni servis in vse potrebne stroje za čiščenje. (tekstilne preproge, sedežne garniture, vse vrste talnih površin…)
Predlagam, da povpraševanje izpolnite na: Čistilni servisi – Primerjam
Posredovali vam bodo 6 ponudb, tako boste najlažje primerjali cene.