Najdi forum

KOLESARJENJE BELVI ROGLA

POZDRAVLJENI. TA VIKEND GREVA S PRIJATELJEM NA ROGLO S KOLESI. KER POTI NE POZNAM,PROSIM, ČE MI JO LAHKO KDO OPIŠE, ALI VSAJ POVE PRIBLIŽNO KAKO DOLGO SE POVPREČEN KOLESAR VOZI OD BELVIJA DO ROGLE. JE HUDA? 🙂

malo si tu poglej…tak je jaz sem kakih 10 let nazaj šol z dvema kolegoma do rogle, samo smo ostali tam kakih 14 dni (šotori, bicikli)….mi smo rabli od areha do peska 8 ur, samo smo se premikali po polžje pa vsakih 100 metrov počivali.

šli pa smo od bellvija do areha, osankarica, pol mimo ene vasice (par bajt na kupu), pa pol full dolgo nič, pa pesek.

pot v celoti niti ni bla tak huda, je pa nazaj lažje kr je več vožnje dol :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Poteka preko grebena mimo Areha do slapa Šumik. Od tam se pot nekaj kilometrov dviguje proti Osankarici, nakar sledi spust do Lukanje in nekaj kilometrski vzpon do koče na Pesku. (to varjanto smo mi šli)

to sem našo na Celodnevni kolesarski izlet po Pohorju

aja baje je špura bellvue rogla dolga slabih 50 km

uživajta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

HVALA ZA INFORMACIJE. OD AREHA DO ŠUMIKA SEM SE LANI PELJAL Z AVTOM. ČE JE SKOZI TAKA CESTA JE SUPER. MALO ME JE EDINO STRAH VREMENA. TAKŠNO, KOT JE LETOS BI BLO IDEALNO LE, ČE BI IMELI VELIKO RIŽEVIH POLJ. 🙂 L.P.

Pa ste bili res počasni. Pesek-Areh je cca 5h peš…

HVALA ZA INFORMACIJE. OD AREHA DO ŠUMIKA SEM SE LANI PELJAL Z AVTOM. ČE JE SKOZI TAKA CESTA JE SUPER. MALO ME JE EDINO STRAH VREMENA. TAKŠNO, KOT JE LETOS BI BLO IDEALNO LE, ČE BI IMELI VELIKO RIŽEVIH POLJ. 🙂 L.P.

TAKRAT NISMO KOLESARILI DO ROGLE, KER JE DEŽEVALO. (ŠLI PA SMO Z AVTOM, KER SMO IMELI NAJET APP.) – FUL JE BLO MRZLO.
TA VIKEND PA STA SE PRIJATELJA ODLOČILA, DA GRESTA ČEZ POHORJE (S KOLESI) DEL POTI SEM ŠEL Z NJIMA. V PIVOLI (MED RAZVANJEM IN HOČAMI) SMO SE PRIČELI VZPENJAT MIMO PSIH. BOLNIŠNICE DO BELVIJA ( FAJN CESTA) OD BELVIJA SMO POT NADALJEVALI DO AREHA, POTEM DO ŠUMIKA IN OSANKARICE. TAM SMO MALICALI, NATO SMO SE LOČLI, ONADVA STA NADALJEVALA PROTI PESKU IN ROGLI, JAZ SEM PA ŠEL LEVO DO TREH KRALJEV IN SE NATO SPUSTIL DO SLOV. BISTRICE. IN NAZAJ V MB. LUŠNA TURICA (88 KM). PRIPOROČAM.

New Report

Close