Najdi forum

ko se ti podre svet

Hm, tako razmišljanje me pa jezi. Delam redno, plačo imam dobro in vsak dan jemo kaj makaronastega, riževega, včasih krompir. Tudi otroci. tako, da……

to je vaša stvar…..moji več nočejo.in to je moja

pa porabite 8 kg makaronov na mesec?
in 8 kg riža?

Gusti.

Tudi sama sem bila na podnu, pa sem se pobrala.. pa spet padla, pa spet vstala… Ko se zdaj spomnim nazaj, si rečem, ne, ne, nemogoče da sem to dala skozi.

Tudi sama sem se tu obrnila na pomoč, pripravljena sem človeka pripeljati k sebi domov, da vidi, da se na lastne oči prepriča, da je tako, kot sem napisala. Če pa na lotu dobim,(žal ga ne igram, ni dnarja za to) , pa na veliko napišem, hvala pomoči ne potrebujem več:).,ker sem na lotu zadela. Bi pa sigurno komu, ki bi se znašel na mojem mestu pomagala. Ko bom enkrat v pokoju, sem se odločila, da bom se vključila v kakšno dobrodelnost, brez plačila, ampak kot prostovoljka.

LP

Draga Solzica

Najprej hvala za tolažbo,prebral sem vašo zgodbo,vidim da ste tudi vi v zelo težki situaciji.Veste čeprav sem na robu obupa,vseeno mislim da bo nekdaj bolje,tudi tukaj naforumu so nekateri zelo prijazni,pomagajo pa čeprav le z nasveti.Meni osebno lahko rečem če nebi imel besedne podpore iz foruma Bog vedi kje bi že bil.Le pogum draga Solzica tudi za naju posije sonce sreče.
lp

Gusti,
Kar se tiče hrane lahko s kakšno malenkostjo pomagam. Od kje ste ?

Okolica Kočevja

Gusti, daj mi svoj mail.

Moj mail: ag.tssp@hotmail.com

Ne morem razumeti nekatere ljudi,ko je človek že tako na tleh in mora prositi druge ljudi usmiljenja in ko upa da bo morda pomagal se dostikrat zgodi tudi to kar se je zgodilo nam.Ni dolgo tega ko je bilo na tem forumu da se je javljala neka gospa da potrebuje pač ne vem kaj že in ko se ji je poslalo ni prevzela paketa in s tem je nekomu ki ji je želel pomagati storila stroške.pri nas je zgodba popolnoma drugačna,namreč na naš apel za pomoč so se javili tudi taki ,ik so prosili za naš naslov in so zagotavljali da nam bodo pomagali,celo po mailu so sporočili da nam kakor jutri pošljejo paket,vendar od tega ni bilo ničesar.Veste saj ne zahtevamo od nikogar da nam mora pomagati,toda če se zamislite kako je nam ki smo veseli vsake pomoči,da nam nekddo obljubi potem pa enostavno pozabi.Malce bom kljub vsem težavam hudomušen saj sem se spomnil nekega reka ki mi ga je nekoč povedal prijatelj,glasi pa tako:Če sem obljubu še nisem dal,pravijo da tako rečejo Ribničani.Moram vam priznati da je v tem reku veliko resnice,povem iz lastnih izkušenj.Lepo bi prosilvse tiste,ki am ne morete pomagati,nikar nam ne pišite da nam boste pomagali,saj imamo že veliko gorja in ne potrebujemo še dodatnih razočaranj.Zahvala pa vsem ki ste nam pomagali besedno ali pa kako drugače.
Želimo vam vse dobro družina G.

gusti
v razmislek. Kaj pa če se je kaj nepredvidenega zgodilo, da vam niso poslali pomoči? Lahko razumem, da je kdaj hudo, ne razumem pa, da je potrebno takoj kritizirat.

gusti pa to vzemi dobronamerno. Namesto kritik vprašaj, če se je kaj hudega zgodilo, ko se nekdo ne oglasi več. Boš presenečen koliko lepši vtis bi naredil. Tako pa zgleda samo daj daj daj. Kaj se drugim dogaja me pa eno figo briga. Če ne daš takoj te pa še popljuvam.

densy to drži. Pa vendar dvomim, da bi kdorkoli pomagal toliko let.
http://med.over.net/forum5/read.php?63,1690595,1690595#msg-1690595

Globoko iz srca se opravičujem če sem koga užalil,nikoli in nigdar tega nebi storil še na kraj pameti mi ni prišlo da bi koga kritiziral.Veste če je hudo potem gre iz človeka le gorčina in to gorčino morda nisem smel napisati.
Opravičilo vsem in vse dobro.

Ponavadi pečem kruh v peči, včasih pa tudi v pečici. Če ga pečem v pečici (saj vem, da ne boš verjela, ampak je čisto res), naredim tudi 3-4 kilski hlebec (sem spekla že tudi 4,5 kilskega), elektrike porabiš približno 2 kilovata in 1 kvas – kar pomeni, da te en velik hleb kruha (3 do 4 kg), če dobiš moko zastonj, stane manj kot 1 euro. Imam vse dobro preračunano, pa vem, da je to res. Jaz vedno delam kruh ročno, kruhomata nimam, ker ga niti ne potrebujem. Pa domač kruh je tudi boljši kot kupljen in neprimerno bolj zdrav, saj ne vsebuje vse grozne kemije kot jo kupljen.

Zato ne govori, da je kupljen kruh cenejši – me zanima, kje ga prodajajo po 20 centov za kilo.

Tudi pri nas pečemo kruh doma,nam se še posebno splača saj nas je veliko,sedem članov in zagotovo bi nas cenovno prišlo dražje če bi kruh kupovali,kot pa sedaj ko ga spečemo doma.Pa še to jaz osebno nebi dal tudi krajca od domačega kruha za industrijsko pečen kruh.
Lp

pojdi v interspar in boš videl/a da je kilska narezana štruca 90 centov in jo imamo za dva dni..

Tudi jaz rabim pomoč—–SLUŽBO.
Ali res preveč zahtevam??…Očitno že.

Brez zamere:
kocka kvasa stane 0,20 eur
elektrika pa po najdražji tarifi 0,08278 EUR/kW (tarifa Elektro Celje) – moja pečica porabi max. 2,1 kW na uro (odvisno od temperature, vmes na se termostat tudi ugaša in ne deluje ves čas na polno) – se pravi 0,18 EUR na uro.

Se pravi da spečem velik hleb kruha iz 1 kg moke za koliko?? Sploh če mi moko podarijo??

Če ti je dolgčas – zakaj pa nisi šla na čistilno akcijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close