Najdi forum

kje ste samske mamice?

Velikokrat sem tule bral kako samske mamice ne najdete pravih moških za družbo.
No zdaj me pa res zanima mamice (sploh z mlajšimi otroki) če je temu res tako 🙂
Sem ločen očka s pospravljeno zgodovino in želim obrniti nov list . Ostalo pa na zasebno sporočilo , če katera razmišlja podobno. lep dan vsem

Samske mamice, sedaj že z otroci, ki plavajo v najstnišvo ne iščemo moških po netu (vsaj tiste s pospravljeno zgodovino in dobrimi materialnimi pogoji ne).

Zakaj ne? Kaj pa je narobe z iskanjem partnerjev preko spleta?
A ste prevzvišene, prekrepostne, al mislite, da imate zlato češpljo, al kaj? Potem bo pa naslednji post o tem kako pogrešate moškega in njegovo pritiklino.
Splet je ok, če imate res pospravljeno podstrešje. Če pa ga nimate zna bit pa sranje.

Zakaj ne? Kaj pa je narobe z iskanjem partnerjev preko spleta?
A ste prevzvišene, prekrepostne, al mislite, da imate zlato češpljo, al kaj? Potem bo pa naslednji post o tem kako pogrešate moškega in njegovo pritiklino.
Splet je ok, če imate res pospravljeno podstrešje. Če pa ga nimate zna bit pa sranje.[/quote]

kako, pa da si ti tako hitro prešla/prešel iz poznavanja na češpljo? poznavanje brez češplje ni možno al kako? pa če se jaz prav spomnim, na tem blogu nikoli nismo imeli teme o pogrešanju moške pritikline. ta se, za razliko od vsega ostalega, kar prinese moški v zvezo, izjemno hitro najde in jih je kaj hitro lahko za odmet dovolj.
pospravljeno podstrešje lahko pomeni marsikaj. lahko se človek odloči, da bo preko spleta iskal novega partnerja, ker sicer hodi malo okrog ali pa za to nima časa, lahko pa se odloči, da preko spleta ne bo iskal partnerja, ker stavi na pristne odnose oziroma se je že kdaj v preteklosti opekel na tak način.
moje mnenje sicer je, da je spoznavanje v živo ali preko spleta tako različno, da se ju ne da primerjat. v živo se lahko kaj več razvije iz bežnega poznanstva, preko spleta se pa takoj ve kakšna je namera. ni možno znanstvo, prijateljevanje, ipd, ker preko spleta iščeš točno določenega človeka za točno določeno stvar. in ja, prevečkrat se iščeta češplja in pritiklina, ne pa človek v celoti.

hehehehehe ravno zato mi ne paše spoznavat tipov po netu, ker so očitno kot tisti zgoraj obsedeni s češpljo in so nasploh slab človeški material (če že kaj rabim ob sebi je to namreč človek ne tič!). Nimam časa viset na netu in ločevat zrn od plevela sem mnnogo preveč zaposlena z delom (da seveda zaslužim za dostojno življenje), s skrbjo za otroke (no te je odkkar z otrokovim očetom ne živiva več skupaj mnogo mnogo manj kot prej saj tudi on kaj naredi za otroka) ter številnimi hobiji in prijatleji, dobrodelnostjo in mnogimi drugimi stvarmi. Vse zgodbe ljudi, ki jih osebno poznam, ki so iskali partnerstvo po netu so se opekli (net je super za iskanje fukfrendov in podobnega) tko da nimam nobenega namena spremenit svojega mnenja. Nikoli in nikdar nisem rekla, da pogrešam kakršnegakoli moškega, hahahaha..no taki kot je tisti zgoraj itak ne prenesejo samostojnih in samozadostnih žensk, ki nismo obsedene od iskanja moškega in znamo prav dobro preživet same :)))) No v dvoje je seveda še lepše s kakšnim zrelim in mentalno podstrešno pospravljenim primerkom pa še sploh. Takih se pa da v reali ogromno srečat: hobiji, potovanja, planinarjenje, služba, družba (preko prijateljev),…tko da…ne verjamem v net.

O, bog. pomladni_list, prosim, ne obupaj. Sem ena, ki bo mogoče kmalu samska mamica, pa se čudim ob poskokih na tvoj komentar. In računam na to, da svoje češplje ne bom arhivirala…
srečno

New Report

Close