Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kje ste kupili svojega zlatega prinašalca?

Kje ste kupili svojega zlatega prinašalca?

Pozdravljeni!

S fantom sva se odločila, da bova kupila zlatega prinašalca. Zanima me, kje ste lastniki zlatih prinašalcev (z rodovnikom) kupili svojega prijateljčka?
Iskala sem različne rejce in zaenkrat naletela samo na enega, ki ste ga priporočili tudi na tem forumu…Hoiker’s. Zanima me tudi, koliko ste približno odšteli za mladiča?

Preden se usuje plaz komentarjev, če sva sploh kvalificirana za psa, naj povem, da imamo doma zelo dobre pogoje zanj, da smo že imeli psa (dobili smo ga v zavetišču, vendar je revež poginil pred dobrim letom, ker se mu je rak razširil po praktično vsem telesu), da smo dolgo razmišljali, preden smo se odločili in tudi pregledali veliko pasem. Odločitev smo dobro pretehtali. 🙂
Res bi prosila za pomoč, ker na tak način še nikoli nismo kupovali psa, definitivno pa ga ne mislim kupiti preko oglasa ali preko ljudi, ki trdijo, da je pes čistokrvni prinašalec in da samo papirjev nima, bla bla..

Hvala za vašo pomoč!

Mi smo ga kupili pri preprodajlcu iz Celja, pa nam je čez kako leto poginil.
Bili smo pri njih doma v stanovanju, prisotna kao, pa ni bila prava tudi mama mladička. Vse super, toda to je nov način preprodajalcev.

Groza…

Psarna Grmajo, Cerklje na Gorenjskem

Kaj ste vi in vaša psarna Grmajo zaslužkarji? Ne mi rečt, da kotite mladičke iz čiste ljubezni.

Ponovno je v igri denar.

A če kupiš od nekoga psa, potem psarna tudi postane tvoja?

New Report

Close