Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost kdaj hormonski testi???

kdaj hormonski testi???

Poleg vseh ostalih pregledov pri neplodnosti opažam, da opravi večina tudi hormonske teste in me prav zanima, zakaj jih meni ginekolog ni?!

Kdaj v ciklu ste šle v laboratorij za pregled krvi na FSH, LH, prolactin, TSH, estradiol, progesteron?

Razmšljam, da bi šla kar na lastne stroške.

lp tina

pOZDRAVLJENA TINAB

Meni jih je dr. Reš naredil na prvemu srecanju in sicer 14 dni pred postopkom ICSI imela sem rahlo zvisan prolaktin in mi je dal tablete bromergon.

Prvič ko sem bila pri njem je možu naredil spermiograf in obema vzel kri ( mislim sestra je vzela kri) njemu za pregled za HIV … meni pa zaradi kontrole hormonov.
Naj ti povem se to jaz sem pri njem bila kot samoplačnik in ta pregled je tam nekje okrog 1500 SIT.Tako da gres lahko tudi kot samoplačnik.Pri nama je problem slab spermiograf ( premalo gibljivih semencic.)

LP

danaja

hvala za odgovor. Zanima me še, v katerem delu menstrualnega cikla je najbolje opravljati hormonske teste?

tina

lp tina

Tinab pozdravljena meni ga je opravil 14 dni pred novim ciklusom sepravi 14 dni po 1 dnevu M

LP danaja

Meni so vzeli kri 7. dan menstrualnega ciklusa.
Lep pozdrav!
37

Predlagam ti, da najprej vprašaš tvojega ginekologa zakaj te ni poslal na hormonske teste. Pri meni se je namreč zgodilo, da me je G. enostavno pozabila poslat na te teste. Brrrrrrrrrrrrrrrrr!

Meni so te teste naredili preden sem šla na LPSC – takrat ko sem dobila napotnico za operacijo, sem jih tudi za lab. teste.

Meni je sestra napisala na napotnico za v laboratorij, da moram dat kri med 3. in 7. dnem menstruacije. Oglasiš se kar tam (GK – 2. nadstropje), brez predhodnega naročila.

New Report

Close