Najdi forum

Kakšne kopalke?

Pozdravljene!

…komaj čakam tople dneve, da bom lahko poležavala na plaži….obožujem tiste prve tople dneve, ko ni gneče na plaži… tujci se sprehajajo v toplejših oblačilih, mi pa že delamo reklamo za ??? mlekarne…tako, da moram čimprej po nakupih za nove kopalke….v mislih imam dvodelne, samo kakšno številko večje….začela sem 17 teden, tako da bo moj buši čez mesec, dva kar lepo viden…kaj pa ve?…kakšne kopalke ste nosile oz. boste nosile?

….lep in uspešen teden vam želim…..

…pobožajte svoje trebuščke………..

LP

Jaz sem videla ene lepe dvodelne na Chicco. Zase ne vem, kaksne bom kupila, kako vecerno kopanje bi si z veseljem privoscila. Ali pa nocno, ce bodo spet tako vroce noci kot lani.
Ne pa pretiravat s soncem, da ne bos po nosecnosti ostala v madezih.
Lp!

Jaz sem našla lepe nosečniške kopalke v Beti (sicer že lansko leto), enodelne in še poceni. Soncu se nisem izpostavljala, zato sem poležavala v senci in seveda uživala v morju.

Uživajte!

Sama letos ne planiram počitnic na morju, ker bom raje uživala na visokogorskem vikendu zadnja dva meseca – tam je sicer tudi jezero, a verjetno se ne bom hodila kopati. Sicer pa mislim, da večina prisega na enodelne kopalke, če je bilo to tvoje vprašanje.
Moj trebušček (dva tedna starejši od tvojega) danes že vso dopoldne pridno brca – kako prijetni občutki…

New Report

Close