Najdi forum

Kaj vzet za “muskelfiber”

imam bolečine v mišicah in v hrižu…pa še ženska zadeve??? Ufffff se vlačim naokrog……

Meni je ravno včeraj trenerka aerobike priporočila, da ob muskelfibru vzamem en aspirin z vitaminom C, baje pomaga.

Nič, počakat, da mine.

za vse to ali kak pripravek z ibuprofenom ali pa nekaj tipa nalgesin.oboje v prosti prodaji v lekarni.

kakšen aspirin, halo!? Magnezijevo šumečo tableto, daj v vodo, popij in to je to

Magnezijeva tableta ne bo prav dosti naredila, učinek magnezijevih tablet se pozna po treh mesecih rednega pitja. Če pa želiš musklfibr odpraviti čim hitreje potem pa z aspirinom + C.

Sicer je zdaj že prepozno, a za drugič:

proti musklfibru zelo učinkije vroča (čimbolj) kopel, čimprej po športanju. Preverjeno.

a naj grem danes tečt, kjub temu, da imam “muskelfiber!”, včeraj nisem….sicer pa ga nimam od teka, ampak od pretiravanja hoje v hribe…grozna sem ne!”!!

Seveda moraš danes migati. Če boš lahko tekla, potem teči, drugače pa le hodi. Je pa pomembno mišice dobro ogreti in seveda na koncu vadbe tudi dobro raztegniti, drugače mišice bolijo.

Proti muskelfibru pomaga ravno šport.

Pri bolečinah v mišicah pomaga NAKLOFEN. Sem dobila ob prometni nesreči in uporabljam tudi pri muskelfibru.

za muskelfiber, po vadbi, naporu,krčih, …… vedno Magnezij !!!!!

Lp Andreja

Vzemi kakšno klasiko proti bolečinam, samo ne aspirina, če imaš še menstruacijo. Mogoče lekadol.
Topla kopel bi za mišice tudi pasala, ampak ne za M. Mogoče tpel tuš pa masaža s kakšnim mazilom, kot je bil včasih maratonik. Ne vem, če ga še prodajajo. Jaz imam za te primere iz ZDa Ice-hot.

New Report

Close