KAJ STE UŠPIČILI PRIJATELJEM ZA ROJSTNI DAN
Kolegici so za 50. rojstni dan pripeljali striptizerja.
Jaz velikokrat napišem kakšno pesmico. Včasih hecno, včasih pa tudi za se zjokat.
Kolegu, ki gradi, smo kupili samokolnico in drugi gradbeni materijal. Čisto posebej pa smo zavili eno težko opeko kot darilo. Kolega jo je držal kot peresce, ko pa jo je izročil obdarjencu, ga je skoraj vrglo.
Meni so za rojstni dan podarili cel zaboj vazic z raznimi ingredienti za kuhanje oz. pečenje. Seveda so bili vsi pokrovčki okrašeni z kockastim platnom , vazice pa opremljene z nalepkami. V eni od njih je bil skrit tudi prstan.
Enemu smo dali denar, da pa ne bi bilo preveč enostavno smo ga zamenjali v kovance. Škatlo v kateri je bil pa zavezali z verigo.
Uh, idej še pa še, a se zdaj vsega ne spomnem.
Za prvo obletnico poroke smo kolegoma (oba sta imela tudi rojstni dan – vse na isti dan) kupili uri. Lepo zavili v majhni škatlici, zraven pa še kup drobnih škatlic in drailc ( pesmice, bonbončki, kondomi……) …. in vse skupaj v škatlo od pralnega stroja. To smo lepo okrasili. Je bilo kar nekaj odvijanja.
Sosedu smo za 50 letnico dali verižico z obeskom-zlata veriga na njej pa obešen znak za omejitev hitrosti…pol je pa moral revež z to verižico cel večer okol hodt…
Prijateljici sem za 30 letnico napisala in narisala zemljevid z 30 postajami-več ali manj so bile to postaje najinega skupnega prijateljstva, ki traja že od otroštva dalje…začela je pot v najini OŠ, najti je morala učilnico 1 razreda, pa v telovadnici poiskat na leseni oblogi najina imena, pa potem je morala it na kavo v našo “šolsko postojanko”, pa do hiše njene 1 ljubezni, pa na igrišče narest 2 “toča” na naši štangi…vmes je morala poklicat bivšega s katerim je zaradi mene končala…seveda sem jo budno spremljala in popoldan se je razvlekel v ponočevanje…skratka najino popotovanje je bila čista 10-ka.