kaj kupiti za 1.RD
Jaz bi kupila kako lepo knjigico, npr. Prve podobe, Piki, Kako se oglašajo živali, Moj prvi slikovni besednjak… in/ali pa kakšno lepo poletno majčko, št. 80/86 – tega ni nikoli preveč, ker je treba malčka nonstop preoblačit.
Zanimivo darilo punčki je že pri enem letu dojenček, naša je bila čisto zaljubljena v svojo lutko in se je začela takoj mamico igrati.
Naša ko je bila stra 1 leto je tudi dobila dojenčka, zanimiv je bil 5 minut. Šele sedaj ko je stara 3 leta in je dobila novega dojenčka (anabel, s katero nismo preveč zadovoljni, boljši bi bil baby born) se igra z njim (dobila ga je zato ker tudi doma pričakujemo).
Ko je bila stara eno leto je dobila veliko knjigic, od raznih prvih podob, do pravljic tipa sapramiška, mišek tip, pri tistih kjer obstaja je fino imet tdi CD. Rada ima Vilo Malino, videla jo je v lutkovnem in tudi na Cdju jo rada posluša (CD sedaj ko je 3). Sicer pa kake krede za rista po betonu ali pa prstne barve in risalni blok. To še vedno uživa. Mogoče zraven še slinček za slikanje (videla sem jih v BC)
Oblek jaz vglavnem nisem toliko vesela. Moja jih ima toliko, da stvari ki mi niso všečne sploh nikoli ne obleče. Pa ne me zdaj napast. Jaz ji vglavnem nakupim v HM, moja mami ji ful kupuje in to luštne stavri. Tašča pa včasih čist mim vseka (ful kičast) al pa kdo drug, tist je sicer v omari, hlače na primer na dnu kupa hlač in pač vmes že operem in ne pridejo nikol na vrsto. Zdaj ko je stara že 3 sem spravila te stvari v eno vrečo in napravila tudi čistko po mojih stvari ( ki sem jih prerasla, sem se pač zredila) injih bom en dan odnesla v materinski dom.
tudi tabla tomy megasketcher je krasno darilo – in uporabljala ga bo še dolgo (slaba stran je visoka cena).
Sicer pa ne boš zgrešila s kakšno didaktično igračo (Fisherprice ali Tomy)
pa zelo radi imajo otroci te “Little people” figurice – dobijo se različno veliki kompleti (kmetija,…)
Tudi če vzameš en mali komplet lego duplo kock, bo gotovo vesela- (imajo tudi takšne za punčke)