Najdi forum

kaj je vzrok

Vaš forum redno berem, odgovori so zelo poučni!

Tudi jaz imam tu pa tam kakšno vprašanje kot naprimer; že dosti let imam neredno menstruacijo in sicer 1 mesec imam redno menstruacijo torej na 28 dni, tudi ovulacijo takrat čutim točno 14 dni pred začetkom naslednje menstruacije, naslednji mesec pa mi menstruacija zamuja in sicer mi pride na 35. dan. Torej vsaka druga menstruacija je normalna ! To se že ponavlja odkar sem rodila prvega otroka! Kaj bi to pomenilo? Ker se prvega otroka težko zanosila me je kar malo strah vseh teh ponovnih preiskav (pri prvem otroku je bila kriva neprehodnost jajcevodov), zato bi vas prosila, če mi znate razložiti kaj bi bilo temu vzrok ?

Najlepša hvala, želim vam lep dan !

Mateja

Draga Mateja,

kaj bi bil vzrok vašim nerednim mensturacijam ni mogoče ugotavljati z “anamnezo” kakor imenujemo “pripoved bolnika”. Če ste kljub vsemu zanosili, imate dobre možnosti zanositi tudi zdaj. Če nosečnosti ne načrtujete pa se s tem ne obremenjujte zdaj temveč preložite stvar na takrat. Kaj se ve, kaj bo še vse do takrat? Kaj pravite? Če bodo potrebne preiskave, jih bo pač potrebno opraviti…

New Report

Close