je breja ali ne
Oh resa, zdaj pa vidim, da imaš resne probleme. Temu se reče razcepljena osebnost. Enkrat si resa, enkrat si blajka. Priporočam nujen pregled pri strokovnjaku.Se pa srinjam s petro, res boš morala najt nekoga na svojem nivoju, jaz se tak nizko ne bom spuščala. In res je tukaj nekaj bolanih osebkov, ki bi dali ster. mačko še enkrat ster. Ste primer za psihijatrijo. Potem se pa čudite če vam normalni ljudje nočejo več odgovarjat. Tepčki bebčki -PPP
Nisem več našla teme, zato se nisem oglasila. Muco sem še isti teden, ko sem to napisala odnesla na sterilizacijo, veterinarko pa opozorila, da je muca morda že sterilizirana. Kar se je izkazalo da je res. Muco ni bilo potrebno ponovno rezat, ker je bila še vidna brazgotina, kot tanka črtica. Veterinarka je ocenila, da je bila sterilizirana pred kratkih, nekje v roku 3 mesecev, zato je bila brazgotina še vidna. To se tudi ujema s časom, ko sem muco našla. Očitno se jim je izgubila takoj po sterilizaciji.
Če bi od sterilizacije preteklo več časa potem se brazgotina zakrije in se ne vidi, tako so mi rekli na veterini.
sem vesel, da ste ugotovili še pravi čas, ja očitno se je nekomu izgubila , iz katerega konca pa ste,poglejte v bazo podatkov radia hit ,če kdo pogreša takšno mucko, http://www.radiohit.si/dopoldan/zivalska-obvestila&day=pet