Najdi forum

javorjev sirup?!

mene zanima če po javorjevem sirupu res nisi lačen??kje ga lahko najdem in kakšne so posledice uživanja??

LP ONA

Drogerie markt

Imajo ga v lekarni. Seveda si lačen, posebej prve dni posta (če sprašuješ za post), predvsem pa pogrešaš konkretno hrano.

Jaz ga pijem vsako pomlad (že 4 leta), ne občutim nobene lakote. Počutim se izredno dobro, polno energije. Res pa je, da malo pogrešaš konkretno hrano (pa ne zaradi lakote, ampak zaradi navade).

mmmm, javorjev sirup pa palacinke!

lep pozdrav!
sem že slišala za tale javorjev sirupa, samo niti ne vem, zakaj se ga uporablja, kakšne so kalorične vrednosti, je zdrav/nezdrav,…..
a bi mi lahko kdo to prosim malo razložil?
hvalaaa!;)

jst sm z njim imela spomladanski post 10 dni. in sicer tako da sem si dnevno napravila naslednji napitek: na 2 l vode daš pribl 1,5 dcl javorjevega sirupa, 3 limone in noževo žlico pekoče paprike (pride zalo okusno). zvečer in zjutraj za čiščenje črevesja piješ še odvajalni čaj (jst sm ga sicer pila vsak drug dan samo zvečer pa je blo tud ok) zraven pa še veliko vode.
kalorična vrednost za 1dcl mislim da je okoli 250 kcl, ima baje vse hranilne vrednosti, vitamine, ki jih telo čez dan potrebuje.
lahko pa ta napitek piješ tudi ako brez posta.
moje izkušnje s postom s tem sirupom je, da sem se počutila zelo dobro, nisem bila utrujena, niti lačna.

lp

New Report

Close