Izbira pediatrinje – Bežigrad, Črnuče
Glede na to, da je dr. Jelenc predstojnica ZD Bežigrad, me zanima, kako je z njenim ordiniranjem? Ko smo imeli dojenčka, smo bili pri njej, je postala potem v.d. ZD Bežigrad in je bilo vedno težje priti k njej na pregled ( ob bolezni, redni obvezni pregledi pa so vedno potekali pri njej).
Ali je sedaj tudi tako, ali ima normalno, dnevno ordinacijo?
Lep dan
Uppokojita se kar dve: Tratnik in Bricelj :o(((
Obe sta sicer bili super! Bo težko najti zamenjavo.
Kar se tiče ostalih, nimam preveč dobrih izkušenj (sem pa ob raznih prilikah imela priložnost spoznati več ali manj vse), še posebej z Jelenčevo ne! Ko sem otroka, ki je tulil, da ga boli uho (triletnika), pripeljala k njej, me je domov poslala brez vsakršnega zdravila in z navodilom, naj samo čistimo nosek, zvečer pa je prišlo do razlitja bobniča!!!
Najboljša izbira bo po mojem Ramovš-ova!
Bricljeva se upokoji? A v kratkem?
Namreč, pri njej smo bili ravno na prvi posvetovalnici in ni nihče omenil, da se bo upokojila – in tudi sestra nam je dala čisto normalno za podpisat papirje, s katerimi smo jo izbrali kot osebno pediatrinjo in ni bilo nobenega govora o upokojitvi. Tako, čist po kmečki logiki bi si mislila, da če bi bila tik pred, verjetno ne bi novih pacentov jemala, ali pač?
Takole jaz vem, ker mi je povedala sorodnica, ki je tudi v tej stroki: ker imajo trenutno menda kar težave s pediatri (lahko smo zelo veseli, da jih imamo za naše sončke in sončice, a ne?), držijo obe, tako tratnikovo kot tudi Bricljevo še v službi – beri, prosijo. Tako da … mi smo pri Bricljevi in tudi ni še nihče omenil, mislim, da bi sestra povedala, če bi kaj bilo. je pa res … slejkoprej bo šla, to je kot pribito, verjetno prav kmalu, smrk.Lahko bi res obe že spokali in si privoščili nekaj počitk, imata vso pravico.
Dr. Alenka Rus, prej v ZD Zagorje. Odlična.