Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Rea89 to pa je moglo biti hudo… Si zelo mocna zenska in verjamem da ti bo uspelo!

Rea89..resnicno te obcudujem..,da si tako mocna in pozitivna za naprej😄prijateljici se je tudi to zgodilo in vem,oz.si vsaj delcek predstavljam to bolecino.Iz srca ti želim en velik +++..in saj ves..si stojimo ob strani🌈🌈

Hvala vam punce za podporo..
Tudi jaz sem z mislimi ves čas z vami, vsaka zgodba je po svoje žalostna in iz vsake zgodbe moramo na koncu potegniti tisto najboljše in kar je najbolj pomembno, nikoli ne smemo izgubiti volje.. Ko izveš nekaj takšnega (končno je uspelo.. in čez dober teden – gre za imn), misliš da je konec sveta, potem pa ugotoviš da jok, stok, obup, slaba volja ne peljejo nikamor (nisem prva in edina, veliko nas je, in punce z še večjimi težavami kot jih imam jaz), potrebno je čimprej pozabiti in najti tisto voljo in odločnost da premagaš ovire in pogumno novim zmagam naproti.. Sama sem bila skoraj na cijlu, ki se je v dobrem tednu spremenil v konec upanja in po dveh tednih je to zame spet nov začetek.. in nihče in nič mi ne bo vzel te volje, če je uspelo tokrat bo pa še naslednjič..
In le tako bomo bliižje cilju!

Evo punce test je negativen…. Gremo v nov boj avgusta 😉😉😉

24+..boljse,da si preverila.res mi je hudo zate..,ampak..kot ves ti bo slej ko prej uspelo.😀😀zdaj pa glavoo na off.
Banana te bo pogresala..saj si nas lepo bodrila ..🌈🌈🌈

[hashtag=omojbog]#omojbog[/hashtag]! Guzva v sluzbi!

24+, ni prav no! Pa tko lepo je kazalo brez menstruacije. Prav da si sla se na krvnega da ves tocno na cem si. Zal mi je zate! Mogoce bo pa dopustniski sex na eks imel bolj pozitivne stranske ucinke 😘. Glavo gor, zdej na relax in potem v nov boj. Smo pa tukaj, ce karkoli potrebujes. Objemcek.

Star, mi je poznan ta obcutek ja. Ampak tudi morula na 4.dan je lahk cist ok. Zakaj menis da ni vredu?

Rea, ojej grenka izkusnja. Res je hudo ko beres taksne zgodbe. Pa imas kaj zamrzjenckov?

Luca2015 – zamrznjenčkov še nimava.. začeti bi morala z kt za 1. postopek ivf pa sva zanosila po naravni poti.. tako da sva se zdaj ukvarjala z imn zdaj pa naprej v ivf upajmo da julija.. ali pa septembra, ker avgusta spet ne delajo – kolektivni dopust v mb..

Punci, žal mi je za vaju, držim pesti za naprej. 🙁

Jaz imam izkušnjo za tisto, ki je spraševala glede akupunkture. Jaz hodim v Center TKM v Šiško. Sicer ne vem, če je dobra ali slaba akupunktura, ker nimam pojma o tem, ampak je bil postopek, pred in med katerim jo obiskovala, daleč najuspešnejši od vseh petih (v številu pridobljenih in oplojenih jajčec). Zato nadaljujem s tem tudi še dalje. Enim je akupunktura tudi za sprostitev, meni žal ne, ker igle sovražim in tam prav trpim, ampak če je šansa, da pomaga, mi je vredno. Stane pa terapija 30€, akupunktura z mokso pa 35€.

Da se se jaz javim.. sem tretji dan po transferju..caki al sm ze cetrti?? (Transfer je bil v soboto) 🙂 zaenkrat ok, joskice me se malo bolijo od spikanja, malo manj napihnjena sem, me je pa dva dni (sobota in nedelja) crviclo vse – jajcniki, maternica, crevesje..vse 🙂 Prvi test najbi naredila 25.5… ah kdo bo do takrat cakal?? 🙂
Sem bila na oddihu za vikend in sem cist izklopila forume, da sem cim manj razmisljala v kaksnem stanju sem. Zdej berem za nazaj, in mi je res zou za minuse.. samo pozitivno naprej!!

24+ zal mi je, vendar si mocna in pozitivna tenska. Cez poletje si naberi novih moci in enkat bomo zagledale ta plusek tut me..
Rea ojoj, zal mi je tudi zate, grozno ko koncno zagledas plus in potem take novicke 🙁
Za vse ostale ki cakate drzim pesti in ne obupajte. Na dan punkcije vprasite kako je z aspirinom. Men je bilo receno da za bolecine lahko vzamem samo lekadol. Aspirin pa tako kot je ze ena rekla pred ali pi punkciji tut pomoje absolutno ne ker reci kri, in boste lahko ful krvavele.
Jaz pa grem v nedeljo na punkcijo, za enkat kaze vse ok, folikli lepo rastejo tako da bomo vidli kaj bo. Si pa vsak vecer zmasiram stopala al pa nahecam mojga.
Upam na kaksno lepo zgodbo/novicko. Drzite se in bodite pozitivne!

😢 zal mi je 24+… res sem verjela ko si prexivela tisti 10ti dan… sranje pa ta loterija… ocitno ni bil pravi kljuc… mas se kej zamrznjenckov? Nisem ze ziher kako je blo pri tebi z zadnjim ivf-jem

Mackica, evo se malo pa punkcija! Madonca, kolk se nam dogaja.

Piskercek, mi2 skupaj cakava na +. Jaz sem danes 7.dan od transferja ( dan transferja se ne steje). Naj ti hitro mine!

24+ te bomo kr pogresale tule gor… se dobro da mamo Banano 🍌 da nas bo mal razvedrila ane?!

Jaz sem ok, si pa nic kaj nocem prevec upov polagat. Je pa mal drugac kot v prejsnjih dveh postopkih…se mi zdi. Vem pa tud ne al je to psiha samo! Prsi me se bolijo, nohte mam zacuda ful boljse (ceprav to ne vem zakaj), crvici me pa skoz po malem. Ponavadi so prsi uplahnile, zdej se pa se drzijo tko da ne vem kaj naj si mislim!?!

luca2015 – to se mi zdi kar dober znak 😉 jaz sem v svojem menstrualnem ciklu tudi vedno imela fazo, ko so prsi postale občutljive, dosegle vrhunec, nato pa se je občutek občutljivosti ponovno zmanjšal in potem je prišla M. sedaj ob zanositvi pa se je zgodilo točno to – prsi so me bolele ves čas, brez upada občutljivosti… tko da – to je dober cahen 😉

Joj Dolenjca, bi blo super ja! Sej tud bolijo me bolj kot ponavadi…upam da tako ostane ker ko bodo (ce bodo) uplahnile, je konec!
Kako si ti? Se pocutis ok?

Pomlqd84 to je bil moj eden in edini zmrznjencek

Oooo nic me ne boteee pogresale saj bom vsak dan tu!!!! Ne morem jaz brez vas optimistk😂😂😋😋😋😋😍😍😍😎😎😎

Dolenjca kako se pocutis? Koliko casa si zdaj ze🤰? Letos je nase leto punce! Ce ne bo ratalo zdaj pa potem jeseni. Verjamem da bo!☘🤞😉

zdej sem v 6tem tednu nekje 🙂 nervira pa me cuker. imam nosečniško sladkorno že v štartu, kr so bile moje vrednosti že pred zanositvijo na tešče okoli 5.6-5.8…

luca2015 – če čutiš, da je neki drugače… zna bit kaj na tem. jst sem tudi takoj po tisti krvavitvi sredi cikla čutila, da je neki drugače… 🙂

24+ – relaksacija je definitivno priporočljiva 😉 mogoče pa tudi vama uspe na koncu po naravni poti 😉

jaz sem že februarja govorila, da je mesec maj naš mesec… in meseca še ni konec 😉
jst držim pesti za vse vas 😉

Kr fajn jih stiskaj dolenjca… da se ta nas strah, ki kljuva hoces noces mal zbalansira 😁

24+ kdaj gres pa lahko v postopek? A sele Augusta al si se ti tko odlocla?

Luca dobro se tole bere… upam da nas malo resis tega crnega povprecja 😁 kako se res tole steje? Zakaj pa se dan transferja ne uposteva kot 1.dan?

Pomlad84 tako mi je dr. Rekel da lahko sele avgusta grem v 2. Postopek…

Punce en nasvet…. Ko grem na morje bi morala priti nekje sred tedna M….. Kaj mi svetujete… Potrebovala bi vsaj 3 dni si jo prestaviti da nebi prisla na morju…. Sem pa nekako takole razmisljala… Glede na to da tale Estima zadrzuje M in mislim vsaj da nic ne skoduje in glede na to da nisem trenutno nosecaa.. Da bi si se tri dni devala to estimo?? In s tem dejansko prestavila M…… Kot pa cez en mesec si s tistimi tabletami za prestavitev M prestavljala jo pa naj se naredi da slucajnoo naravno zanosim in s tem tudi ubijem zarodek… Ker pise sa jih. Ne smes jemati ce nacrtujes nosecnost….. Joj cist sem v dilemi jo pa resnicno nebi rada imela na morju a se je na zalost tako izslo da je pricakovana glih tedi!!! 😔😔😔

New Report

Close