Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

24+…Ja seveda..,itak so pol vsi na trnih..no da ne bomo,tako ostre..so tudi prijatelji,družina,ki enostavno ne vedo..,kako odreagirati..,da bodo,kaj narobe rekli,te prizadeli..imajo en strah v očeh in včasih,kar govorijo tja v tri dni..:):)
Glih ta vikend oz.soboto sem spoznala še en del sorodnikov od mojga..pa gospa reče oz.sili z žganjem in ponuja in ponuja in vztraja..ne ne gospa res ne bi..,!Pa reče ja ,kaj si noseča?! Pa še preden odgovorim moj pravi ..veste se pa že leta trudiva..(pač je rekel,verjetno,ker je pač želel povedati.)Pa gospa reče…AH..DEJ NO TO PA JE VSE V GLAVI..(ko sem jaz si rekla,da bom zanosila..sem ,takoj zanosila)!!Pogoltnem slino dol..(in v mislih zvrnem 5takratkih) in ji odgovorim..JA TO PA IMATE RES SREČO:)Moj me je prijel čez ramo in sva odkorakala za mizo ,ter si z pogledi vse povedala.
Ni naju ne vprašala,zakaj?nič vprašanj..,K sploh ne ve in očitno jo ni nič zanimalo..le,da se je ona pohvalila ,da njena glava pa je PLODNA k cel Arboretum:)
Zdej pa res študiram kolk foliklov mam še u glav..,da jih seštejem z unimi spodaj..no MOGOČE PA ZDEJ BO SE PRIJELO..hahahha

točno to, že nasplošno smo ženske bolj občutljive na taka vprašanja, pol pa še ko se trudiš in si res želiš, te pa sprašujeje in še po možnosti ravno v času postopka ko si vsa od hormonov.. ne hvala 🙂

No seveda, jst vem da bi sigurno naletela na različne odzive, tudi na take, ki bi se jim smilila in bi mi potem govorili z žalostjo v očeh, O boga…kaj boš pa zdaj. Al pa, sej si še mlada, sej bo ratal enkrat… No, takih “spodbudnih” govorov jaz ne želim 🙂 Ker al bodo potem vsakič vprašali, a je kaj novega, al me bodo pa tretirali čist drugače-da ne bodo hoteli omenjati otrok v moji prisotnosti.. Kar si jst želim, je živeti še naprej čimbolj normalno življenje, pa naj se sliši še tako butasto.

V glavnem punce, če mi jutr ne rečejo da naj neham z inekcijami in da bo punkcija, mi bodo jajčniki eksplodirali in moji bogi majhni joški😂.

Želim-si..točno tako in prav si se odločila:)Sploh ,če zelo ceniš svojo zasebnost..!Jaz sem jo dolgo..res,da mi je potem bilo ..no vsaj mislila sem lažje,ko sem spregovorila..ampak čez čas ,ko je vsak neuspeli postopek za tabo..je občutiti nepopisno žalost in ,če še okolica vpliva negativno ,ker vedo..je potem to res zeloo težko za par.
:):)

Ej banana ne bos verjela da se je meni isto zgodilo ravno sedaj ko smo bili na eni zabavi so me silili s pijaco in jaz odlocno pila samo vodo so vsi povprek vpili nosecaaa jee!!!! Mislim si v sebi ko bi le bila bi vam jasno in glasno zaprla usta tako pa noben nic ne ve in vsi so samo v pricakovanju in to mi je najhuje….. Jaz pa se v vecjem pricakovanju kot oni in ravno sedaj ko dejansko cakam na test…😂😂

Upanje2…ta teden bo najin na UZ..jutri boš sigurno..že vedela,kako in kaj.:)Je pa moteče ,ker vem,da jajčniki šikajo sto na uro,da o joškicah sploh ne govorim.drži se do jutrii:)Jest ima pa UZ v sredo..:)
24+..no vidiš..pa sva na istem.:)Jutri bo tak plus pokazal..,da boš vse vložke ,kar lahko stran vrgla:)hahaha

Hahahahhahahahahaa bog daj!!!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍

Mogoce pa bo zdaj + ker nisem kupila vlozkov…. Ponavadi jih ze en teden prej kupim hahahahahahaha🤣🤣😂😂😂😂

Banana2, ja upam da res. Potem bova pa skupaj čakali na +

Upanje2…ja itak..jest bm imela Iui ali 18.5 ali pa 21.5..pol pa čakanje.Ti pa tudi tu okoli..:)Super..
24+..To je dober znak..,da jih nisi kupila..:)Kdaj pa boš delala zjutri test??uri?

Hahahaha amm si bos navila uro ga bos z menoj naredila???? Hahaha…. Verjetno ob 6h preden si vstavim Estimo….😎😎😎😎😎

Prej sem sla se v lekarno tako optimisticno po novih 6 skatel Estime…. Hahaha 😎😎😎

Kaj ve mislite kdaj je najbolje da naredim test…

24+…ja jest tudi ob 6:00 vstajam.
Ja naredi ga takoj k se zbudis..gres lulat in akcija😃to je prvi jutranji urin.
Estima?!aja valda..k gres v tujino..pol pa boljs,da si ze dvignla..danes😃
Uffff..komi cakam jutri zjutri!!

24+, kako to mislis kdaj? Zjutraj z jutranjim urinom. Matr me delas zivcno! Dans zarad tebe ne bom spala 😂.

Mi2 nisva povedala, da sva v postopku, predvsem da se ne sekirajo vsi povprek. Ne bom na dolgo in siroko, je pa dejstvo, da ljudje nic ne studirajo predno bleknejo kaksno neumnost!

hahhaa nekje sem prebrala da je jutranji urin če neprekinjeno spiš 8 ur…. hahahahhahaha no jaz ponoči vstanem vsaj enkrat…. ampak ja komaj čakam danes da grem spat hahha ponavadi grem bolj pozno…. ampak danes bi najraj kar takoj šla spat in se ne zbudit do zjutri hahahahhaa…..

luca2015 ma mislila sem al ga naredim ob 6h predem si vstavim tableto… ali pa potem ko zares vstanem… ker ponavadi grem še nazaj spat vsaj do ene 9 pol 10h hahahhaha… ampak mislim da bo urin najbolj koncentriran ob 6h zjutraj…. jojj zdaj sem pa že jaz nervozna hahahhaa…..

ma jaz mislim, da ne bo nič od nič jutri… ampak se pustim presenetit…. če me jutri pričakajo dve črtice ne grem nazaj spat! hahaha……

Naredi ga takoj ko se zbudis. Takrat je koncentracija najvecja. Bo najbolj zihr😉 Drzimo pesti, pa valda, javi rezultat😉

itak da bom sporočila!!! ce bo pozitiven se javim takoj! =P

🤗🤞🍀

New Report

Close