ivf 2018
sej če mene vprašaš je tko…. jaz če bi jutri videla – in potem bi še v sredo naredila test če bi bil – bi prenehala z Estimo in to je to…. ampak moj meni pravi maloprej kaj pa če bi ti jutri urinskega naredila pa potem še šla na krvnega za vsak slučaj… da nebi nekaj na svojo roko delala pa prekinjala na koncu bi ti pa samo kasneje pokazalo +….. hahahahaha vglavneem on je 100% prepričan, da sem na dobri poti do + jaz pa tako skeptična daaa me bo to požrloooo!!!!!!!
Sej vem kak je to, ja…za znoret res!
V primeru da bo – (ampak NE BO!!!), pejt kar isti dan na krvnega in boš točno vedla. Škoda da še en dan čakaš in boš živčna in spet naslednji dan narediš urinskega in pol boš v tujini še vedno v dvomih…”kaj pa če sem vseeno noseča?!”
Jaz ti res želim, da se jutri navsezgodaj smejiš in veseliš! Držim pesti do jutri. Vse bo OK!
24+…ufffff..kva ti dogaja🔹🔹.ker ti zamuja 2 dni..in ce ti nikoli ni zamujala..naredi test krvni ze danes…da ne bos tolk živčna.to je 100%.ker test poznam eno..ji je pokazal sele k ji je M zamujala 10 dni.KRVNI TI BO DANES POKAZAL TOCNO..AL SE KEJ DOGAJA.POJDII..Ne cakaj pomladi ne cakaj na 16.Maj..pojdi na krvni in mirna bos zdaj..hahahaha😀😀😀
Hahabahahahahaha ma. Ti si legenda 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
Nene bom pocakala do jutri…. Razlog?
Hmmmm…. Moj menstrualni ciklus eno leto nazaj je bil tak da sem M. Dobila tocno na 26. Dan… Taksen ciklus sem imela eno leto in pol…… Se pravi tudi dan kasneje ali dan prej nikoli ni prisla….se pravi lansko leto poleti se mi je zgodilo da mi je M. Zamujala 4 dni….naredila 3. Teste vsi trije negativni… In glej jo zlomka tretji test naredim na 30. Dan in eno uro kasneje dobim M. Hahahahaha ZATOOOO JE MENEEE STRAAAAH TEGA TESTA KERRR MI JE ZADNIC DEBEL – POKAZAL IN IMAM V GLAVI DA SE BO ZGODBA PONOVILA!!! UHHHHH…..
vglavnem ko sem sla na kliniko za neplodnost ko sem dobila clomid itd.. Se mi je ciklus uravnal na 28. Dni tako je bilo 3 mesece…. 4mesec zopet dva dni zamuja na 30.dan zopet prisla ampak si nisem drznila narediti testa in imela sem taprav obcutek…. Vglavnem od tedaj imam zopet na 28 dni a glej ga zlomka danes je drugi dan ko zamuja hahaha…. Vglavnem strah me je ne znam drugaceee povedat jaoooooo…….. Menim da tisto prej dvakrat ko je zamujala je bila moja psiha in cist nic drugega…. A sedaj toleee ne vem res ne vem uhh… Pozrlaaaa seee bom do jutri hahahahahahaha……
IN JAZ MAM NOV PLAAAAAAN…. lalalallaa jutriii je novv daaaaan in upam da ne bom spet saama hahahha……….
no ja takšna sem bila prej vsak mesec dobri dve leti… in me je kar izučilo… tako da saj pravim nisem niti mal vzhičena zato ker mi dva dni zamuja…. ravno zaradi prejšnjih dogodkov, iz katerih bi lahko knjigo napisala dobesedno.,… saj sem razmišljala že v tej smeri…..=) hahahhaha mogoče pa vsaj knjiga rata če že nič drugega….. =D hahahha
da vas še nekaj vprašam… gleda na to, da nekateri na umetno oploditev gledajo kot da je to ne vem kaj…. a ste se komu od prijateljev, družine zaupali a ste jim povedali, da ste v postopku? ali ohranjaate to bolj zase?
+24..ja jest sm povedala..pa mi je zal kolikor imam las na glavi.Pa vedi,da jih imam ogromnoo..,kot Neca falk..hahaha.
Sem pa potrebovala 3 leta,da sem povedala..odzivi..sto ludi..sto cudi.ne smemo jim zamerit..saj ne vedo..so pa eni zlo nesramni in se mi smiljo..pomoje bl oni meni k jest njim.hahaha.
Želim. ..drzim pesti zate🌞🌞
no jaz sem povedala samo domačim….. prijatelji so pa druga zgodba… njimi ne nameravam povedati, ker mi gredo na živce vsi komentarji, ki sem jih do sedaj slišala od njih…. niti nimam volje razlagat o vsem kako se jaz počutim in kako je meni ker me verjetno tud razumeli nebi saj niso sami v tem in na to čisto drugače gledajo in so preveč pametni… ZATO STE PA VE TU =) heh… vglavnem mi je pa težko ker vsi že pričakujejo kdaj bova imela otroka in vedno sprašujejo in vse in vam povem da mi je v tistem trenutku zelo težko ker dejansko ne vem niti kako se odzvati na takšno vprašanje….
ja, veš kako je. lahko naletiš na take, ki bi potem čisto prenehali s spraševanjem, spet drugi bi te pa potem obmetavali s predlogi, kaj narest da bi izboljšala situacijo-pa pojma nimajo. al pa še z gršimi komentarji. poznam pa tud take, ki so bli v postopku, pa ista vprašanja postavljajo, se niti ne vprašajo, da mogoče ima pa tud kdo drug take težave..jao res, sto ljudi sto čudi. no, jaz nisem hotla tvegat ker vem, da bi me vse skupaj še bolj naredilo živčno. Tako da vsaj dokler prvi postopek ne bo mimo, bo to samo najina stvar. Je bila pa to moja želja, ker imam stvari rada bolj privatne. Pa ne zato, da bi me bilo sram ali kaj podobnega, zgolj zaradi tega, da bi se izognila dodatnemu stresu, ki pride s temi vprašanji..
24+..ja te popolnoma razumem:)Ponavadi ,če jim rečeš delamo delamo!Pa ti prbije..,ja ,kva a je ,kej narobe!?Pol si pa v riti..hahaha.Če rečeš..ne ne..mamo še čas!Pa ti reče..ja ja..nič čakat..pol ti bo pa žal..,k boš stara..pa živcev novš mela..!hahha..to so samo pikica primerov vprašanj!Obstajajo pa še full brutalni..pa rajši ne bi..o tem:)Sej veš približno..po občutku poveš,,če ti slučajno odgovarja.
Je pa ja najhujše,,k te glih srečajo pred M in saj veš tisti občutljivi dnevi..no vsaj pri meni..,k rinejo z vprašanji..sem enkrat ,kar iz Qlandie vn tekla..,k so se mi skoraj solze ulile..me je ena v 5 minutah čisto iz tira vrgla..ah..,kaj čmo..
Pravjo,da so dobri in slabi dnevi..in se potem to vse pogliha..;);)
NO NAJ BO TA TEDEN ZA VSE DOBER TEDEN:)