Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Pozdravljene punce! Da se javim po dolgem cajtu.

Danes imela uz, in sem dobila zeleno luč da začnem s stimulacijo, tako da se je končno po 2 mesecih začelo dogajat tudi pri meni, zdaj pa upajmo da res uspešno zaključimo tole leto.

Super vk17, držimo pesti! Naj bo december TVOJ mesec!

Butterfly90 jaz sem bila po transferju predvsem panična in redno googlala vsak znak, ki bi lahko kaj pomenil… Žal se večinoma prekrivajo s pmsjem (vsaj pri meni). Edino, kar je bilo drugače, so bili vročinski vali… Kar naenkrat mi je ratalo zelo vroče, sem bila v kratkih rokavih, potem me je začelo zebsti in potem spet vroče…

Jaz sem danes ponovno (za vsak slučaj) naredila test, tokrat CB digital, ki je zapisal, da naj bi bila noseča 4-5 tednov 🙂 Jutri imam pa prvi krvni test ! Upam, da bo vse bp…

Evoooo me 👏😁🤗 sem bila narocena ob 12h,prisla na vrsto ob 13h…danes je bila kar guzva.. Moj rezultat: od 3 se je obdržal le 1 zarodek, katerega smo tudi ustavili… 18.12.moram narediti test in ce bo vse ok 24.12. UZ… Mocno upam, da se iz tega zarodka razvije življenje, ker ze sam pomislek na punkcijo je grozen… Naceloma imam kar visok prak bolecine ampak punkcije pa nisem najboljse prenesla… Tudi se mi zdi, da se mi jajčniki še vedno celijo… Vsaj cutiti je tako… Jutri bom se pocivala, v sredo pa bom sla v sluzbo…kako hitro ste šle vi delati? Aja, nisem imela nobenih komplikacij ker moža ni bilo poleg…
Kako ste vi kej?

Vk17 no zdej pa bo, stiskam pesti 😉

Inti čestitke!!! Boš vidla da bo vse ok

Upanje umre zadnje…. Jeiiii no vidiš pa je.
Ena je dost, sam da je prava 😉💪

vk17…super novička in sedaj boš December zaključila z Velikim pluskom,tako,kot je treba:):)

Upanje umre zadnje..no vidiš pa se je vse izteklo,kot se šika:):)Držim pesti ..in uživaj..

24+ in Jonaklara…JA ,KAKO NAS NIČ NE POZDRAVITA???!!!

vk17 stiskam pesti
Inti+ srečno jutri na krvnem testu

Upanje umre zadnje super novička…tako kot pravi Vita, ena je dovolj :). Jaz sem imela transfer na sredo, v ponedeljek sem šla v službo.

Inti+ ja tudi pri meni je ponavadi tako ,da se prekrivajo z znaki pms-a, kar pa ne pripišem pmsu, pa tem dodatnim hormončkom. Znakom raje ne analiziram ko se pojavijo, Me pa kljub temu, da sem včeraj rekla, kot da ni nič, me je kmalu začelo bolj špikat in na momente tiščat na levi strani, tako da upam da je tokrat to dober znak, da miklavž prinese pozitiven domači test.
Držim pesti za jutri . 😉

Upanje umre zadnje…. glede punkcij se strinjam s tabo, zame je bila tudi zadnja punkcija res boleča, pa imam po mojem mnenju visok prag bolečine. Ta eden bo pravi, boš videla. 😉

Sem nova tukaj, imela sem prvi IVF, ki se je ze koncal z menstruacijo. Sedaj pa bi sla takoj po eskimcka, ali je to narobe.

Oooo punce… Hvala vam za ves support…
😘

Inti cestitke….
Upanje umre zadnje….lepo grej.
Vk17….jejjj veseli december…pikaj se z ljubeznijo.
Mi3 po zdravniski literaturi bi res lahko sla takoj…ampak bolje je nadlednjo m da se scistis hormonov tako so meni razlozili…

Bejbe, 13 dni po punkciji sem nalulala (svetlo) crtico! 🙂

bt1….ja pa to je odličnoooo:):)Vsak dan bo močnejša..no itak imaš jutri krvnega:):O)Čestitke..

Bt1…. Cestitke 💜🤗

Punce jaz pa imam se 2 vprasanji:
– koliko dni po transferju ste sle delat?
– ali ste jemale estimo? Kolikokrat na dan?

Hvala!

V prvem uspesnem postopku sem sla iz transferja sem sla pa direkt v sluzbo, tokrat pa takoj naslednji dan.

Bt1 četitke! <3 lepo nosečnost želim!

Jaz sem pa danes potrdila svoj plusek! Beta hcg 2500! 🙂

Bt1 in Inti+ čestitkeeeeee <3

Joj kok se pa vlečejo tile dnevi do testa… kdaj najbolj zgodaj ga lahko naredim po et-ju 5 dni starega zarodka? Dolgo ne bom več zdržala…

Jaz grem vedno takoj po ET nazaj delat

bt čestitke.. inti + itak bravo.. lepo nosecnost obema..
jaz pa sem danes na posvetu v mb izvedela, da zacnem 6. janurja z gonalom, spet kratek protokol.. dr. je rekla, kaj se vi delate tukaj, bi ze morali bit noseci zdavnaj.. 🤭😂

Čestitam noseckam, vso srečo naprej.
Hvala tud za info.
Katere dodatne preizkave ste se oporavile za vgnezditev ter kaj je fajn jemati.
Men se ze okrog 21 dne ciklusa naredi mozolj plus bolece prsi potem kar ze vem da ni nic, to mi je tako čudno.

Inti, hudooo! To je pa lepa cifra! Bt1, čestitke! Otvarjata veseli december… Lepo lepo… Punce, mene pa zanima, kje bi se dalo določene preiskave opraviti samoplačniško (npr. spermiogram)? A na kliniki v Ljubljani to delajo? Al je treba k dr. Rešu al kam? Hvala!

New Report

Close