Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Kar potihnilo je na forumu zdaj, ko nas toliko gnezdi… 🙂 me pa zanima, punce, če boste kej testirale še pred krvnim in kateri dan nameravate?

Jonaklara super…ja 2019 bomo imele dojencke juhuhu..
Liza jaz bom testkala ja hihi ti tudi?
Vd in upanje kako ste?
🍀🐞💯➕💖💖

Liza…jaz bom. Ti?

Upanje Vd kako ste kaj?

Jonaklara super…ja 2019 bodo sami dojencki…
💯➕🐞🍀💖

Uredu sem. Tut jaz bom prej test naredila. 😁

Kdaj boste testkale? da vemo kdaj pesti stiskat 🙂
Jst čakam na petek, ko mam prvi UZ

Zdravo sotrpinke danes sem 8 dan po etz 2 dni sem bila skos na wc na pol ure dobesedno,danes pa roza barva na wc papirju tudi bolecine imam spodaj tako kot pred tečko

Vita03 vau, cestitke. Nevem kdaj naj test delam. Nocem ga delat prehitro.

Jst bi ga rada delala v sredo, 10. dan. Ker si želim dat darilo fantu, k ma rojstni dan. In ker ne zdržim… Je pa mal zgodej… Mislim, da naj bi počakal vsaj do 12. dneva…

Lizaza, kako lepo. Jaz sem nazadnje delala 11.dan. Pa je bla kar lepo vidna črtica. Tako da bom zdaj tut najbrž počakala 11.dan.

Upanje 2,
prvi UZ mam v Lj, za prenos zamrznjenčkov. Ni še nič za čestitat, upam pa da bo kmalu ja hehe 🙂
Lizaza jst sem tud prejšnjič delala 10. dan test in je že lepo pokazal plusek 😉

No jaz sem ti ze v naprej cestitala😁

Haha Upanje 2,
hvalaaaaaa <3

Hm… V bistvu sem narobe štela… 10. dan po prenosu bo v četrtek…

Simmy drzim pesti da bo vse ok ✊❤.

Punce imam eno vprasanje. Je se katera od vas od transferja naprej napihnjena?Sprasujem se ali je to posledica postopka ali res tolk prevec jem da se mi je v enem tednu trebuh vidno povecal 😭😦😕

Pikapoka, to je od postopka od inekcij.

Ok, a pa to kaj zgine 😃?

Kaj pa vem. Jst sm bla u prvem postopku kar napihnjena. In še po pozitivnem testu tut. Sm mela kar trebušček že na začetku. Malo pazi tut na prehrano. Izogibaj se tiste ki te še dodatno napihuje. Pa velik vode pij.

Hvala Upanje za pojasnila in nasvet. Bom pazila pri hrani ja…kaj drugega mi ne preostane ☺.

Ni problema, zato mamo ta forum. Drži se. 😁👍

Pozdravljene,
jaz sem šla danes v službo, ker se mi zdi da bo predolga, če bom doma odštevala dneve, pa še vse delo me počaka, tako da res nima smisla, da se doma kratkočasim 🙂
Sva pa danes dobila pošto s klinike, da so nama zamrznili še tri zarodke … sem res vesela!

Sedaj pa se nas je res nabralo- kot da bi delili kakšen popust na kliniki:)
Simmy, Upanje 2, Lizaza, Pikapoka9, Lina2017,Inti+ …upam, da nisem še katere pozabila.

Držim pesti za vse nas ki čakamo + in za vse, ki čakate na začetek postopka, naj nam čas hitro mine in prinese lepe praznike.

lp,

New Report

Close