Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Da se vam javim punce. Grejem svojo pikico. 😁😁😁27.imam krvnega.

Jeeej, Upanje! 🤗 Super! 💙🤗💜 Zdaj jo pa fino grej! Navijamo za plus!🤞🐞🍀🤗

Hej, Upanje… Sem bila danes tudi jaz na transferju… 27. krvni test… 🙂 🙂 🙂 ❤️❤️❤️

Upanje oooo super res sem vesela zate. No sedaj pa le grej da bos kmalu videla plusek 😃😃😃

Punce hvala za lepe zelje. Lizaza super, pol bova skupaj na isti dan zagledale plusek😁😁😁😁😁👍👍

Upanje… Seveda… 🙂 ❤️❤️❤️

Bravo Upanje2 in Lizaza! 😊❤️😊❤️
Drzim pesti za vaju! 🍀🐞

Punce, navijam za vsako izmed vas! 🤞🐞🍀🤗 Čakam in pogrešam vas na forumu Nosečke!😊❤️

Zelim-si jaz tut komaj cakam da pridem na sosednji forum😁.

Punce stiskamo pestke za vse.

Pri meni je izcedek ponehal, tako da upam da tablete delujejo, prav tako sem dobila še manjkajočo tableto in upam, da bo naslednji teden vse ok tako da bom tudi jaz lahko začela 🙂

Lizaza, super! Tudi ti lepo grej pikico! 💜🤗💙 Držimo pesti za plusek! 🐞🤞🍀

Kiddo, najlepša hvala za odgovor!
Eh jaz pa danes že cel dan premlevam kaj naredit… Dobila sem potem danes menstruacijo, počutim se pa groznooo že od jutra. Vse me boli, grlo najbolj. Že sam slino pogoltnit mi je muka. Sem bila zdaj pri dr. in sumi na začetek angine.
Zdaj pa ne vem a je pametno it v postopek v takem stanju al naj rajši počakam na naslednji mesec :/
Sem vprašala zdr. glede tablet, pravi sicer da naj ne bi bilo nič narobe če jemljem estrofem in potem dobim še kak AB.
Uglavnem premislila sem si že najmanj stokrat in še kar ne vem. Se pa trenutno bolj nagibam k ja, da vseeno danes začnem z estrofemom, jutri jih pa pokličem in se naročim.
Kaj ve mislite? (Aja, gre se pa za nestimuliran postopek z zamrznjenckom)
Stiskam pesti za vse, ki čakate pluske ❤️❤️

Vita – jaz sem bila en mesec nazaj v podobni dilemi. Jemala sem tablete za sprozit M in en teden preden bi morala it v postopek, sva oba z mozem zbolela (prehlad, glavobol, grlo bolece,vrocina med 37 in 38…). Pol sva pa poklicala na Kliniko, kaj naj narediva. In so v prvi vrsti itak rekle, naj se sama odlociva. Je pa res, da kakrsna koli bolezen ne more pozitivno vplivat, lahko samo otezuje zadevo… No, midva sva se odlocla, da greva cez en mesec v postopek. Ne vem, ce sva se prav odlocla, vem pa, da se mi je kar svet podrl, ko se morala cakat se en mesec…
Srecno vsem! 😊❤️🐞🍀

Iiii upanje2 Liza cestitke bravo lepo grejte svoje pikice stiskam vesti zelim vam samo pljuskeeee 😊

Upanje2…in Lizaa…čestitkeee za uspel transfer in prihajajoči plusek:):)

Upanje in Lizaza cestitam in stiskam pesti za plusek ❤❤❤…naj vama hitro minejo dnevi 😉

Jah nič,
sem si rekla kar bo pa bo in kar poklicala. 23. novembra imam prvi UZ.
Če bi bil cel postopek s punkcijo al pa da bi imela vsaj stimuliran postopek z zamrznjenčki bi se verjetno odločila kot Minimiška.
Tako pa imam še 2 tedna preden se bo kaj začelo dogajat, do takrat se bom pa (upam!!!) že spravila k sebi.

Upanje 2 in Lizaza naj vama hitro minejo dnevi do krvnega 😉 stiskam tudi jaz pesti za plusek

Je še katera tu ki zdaj začenja s postopkom?

Punce, hvala za vse lepe želje… Zlate ste!!!❤️❤️❤️

Hvaaalaaa puuncee!!!! 😁😁😁😁

Upanje in Liza grejte svoje pikice…in komaj cakam pluske…

Vd danes je tvoj dan juhu uspesen tansfer..
Jutri je pa moj dan.

Vse ki se boste in ki se pikate…pikajte se z ljubeznijo…
Jaz ze vidim nase pluske…🍀🐞➕➕➕

New Report

Close