Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Vd82… Super, najtezji del za tabo, pa še lep izplen! Ti si v GK LJ ane? Analgezija pomeni lokalno anastezijo? To ti ponudijo?

Živjo punce,
zadnjih 14 dni vas redno dnevno berem in mi dajete veliko pozitivne energije :). Sama sem v prvem postopku in lepo je vedeti, da nisi sam (seveda če nam že mora biti tako namenjeno). Jutri imam punkcijo in sem polna upanja :), predvsem pa vesela, da mi ni treba ob štirih zjutraj več vstajat za ultrazvok v Dravljah :D. Za vse tiste, ki ste nekaj dni pred mano (in tudi vse ostale), držim pesti, da bodo transferji uspešni in vam pokaže +, vsem ostalim pa iz srca privoščim, da se to zgodi v naslednjem postopku. Res ste vse močne in pozitivne punce in le tako naprej :).

Najlepsa hvala vsem ! ❤️❤️❤️

Inti+ ja, sem v Lj. Analgezija pomeni, da pride anasteziolog, ti nastavi metuljčka v roko – v žilo, kamor ti aplicira zdravilo s katerim te na pol omami. Med posegom nisem čutila popolnoma nobene bolečine, nisem zaspala, sem pa izgubila občutek za čas in prostor, spominjam se sester, zdravnice, a nima pojma kaj so počele. Po posegu te odpeljejo v sobo za opazovanje, kjer z veseljem na pol buden še malo odležiš oz. zadremaš. Punkcija se je začela ob 8.30, kliniko pa sem zapustila nekaj po enajstih. Piti moraš čaj ali vodo in ko se polulaš in se v redu počustiš, lahko greš. So pa bile sestre in zdravnica oz. celotna ekipa zelo prijazni in topli – same pohvale!!!
V glavnem same punkcije (postopka) se ne bom več bala. Verjetno pa bi bilo lahko tudi drugače, če bi imela kakšne komplikacije.

Na zadnjem pregledu UZ sem zaprosila zdravnico in je odobrila. So mi pa že na razgovoru (ko ti pokažejo kako si boš dajal inekcije), ko sem povedala da se punkcije zelo bojim, omenili, da obstaja tudi ta možnost.

Sama sem prepričana, da je trpeti in biti v nenonarmalne stresu, če to ni potrebno, brezveze in …beseda ni konj 🙂

Pikapoka 9 dobrodošla med nami …. in da bi aktivno sodelovala čim manj časa 🙂

Hvala za lepe želje vd82 🙂

Upanje2…ojoj kaj si morala prestati enih bolecin😰😰zelo si pogumna in super za 3 celice..odlicno😀😀vse bo 👍 💝😀😀😘

Zivijo dekleta moja.Punkcija za mano 13 celuc v cetrtek imam transfer juhuhu…😃😃😃

Lina 2017 … zdaj pa pozitivno naprej.
Imaš enako število celi kot jaz, transfer pa dan za mano …držim pesti za obe.

Super lina2017. Drzim pesti za vse nas, ki imamo transfer v naslednjem tednu. 👍😀

Lina2017 upanje2 vd82 cestitke se mal pa boste greli svoje pikice😊. Pikapoka srecno na punkciji lep predelek ti zelim. Vsem zelim lepo soncno nedeljo. Upanje2 vse bo ok bos vidla velik dobre volje ti posiljam 🐞🍀

Živjo,danes je bila ful gneča na UZ pa sem kar pozabila vprašat sledeče…dobila sem poleg Gonala še Orgalutran…zanima me a to se tudi v hladilniku shranjuje? Pa vzamem verjetno ob isti uri kot Gonal? Čist sem zmedena danes…😊
Hvala

Neli Orgalutrana ni potrebno shranjevat v hladilniku.Jaz sem sicer imela Puregon in sem vse na enkrat jemala.
Sicer je pa punkcija za mano, 7 celic.Veliko foliklov je bilo praznih, imate tudi ve izkusnje s praznimi folikli?Se pa pri Resu da zdrzat punkcijo brez anastezije, edino po postpku, preden prime protibolecinska inekcija, mal bolj boli.Lepo nedeljo vsem

Vd in Upanje hvala….juhu vse imamo transfer drugi teden…super se bomo bodrile ko bomo cakale na pluske…itak nam bo uspelo 💯➕🍀🐞💖💖💖

neucakana cestitke!!!!🤰💕

Upanje…danes je tvoj dan…juhuhu grej z ljubeznijo 🍀🐞💖

Joj, Upanje2, boga reva, da te je punkcija tako zelo namučila.😨
Držim pesti, da boš imela danes čudovit dan in lep transfer!🤞🐞🍀

Lina2017, vd82 in Upanje2, to je vaš teden! Želim vam lepe transferje! 🤞🍀🐞 Potem bomo pa za pluske navijali😉

Upanje2 veliko sreci ti zelim danes cakamo te z lepo novicko😊

Punce,ki imate danes transfer,punkcijo ali testke vsem veliko sreče in pozdravčki::)

Živjo punce, že nekaj časa vas berem in spremljam. Vsem ki ste ravno v postopkih velikooooo sreče!!!
Imam vprašanje za tiste, ki ste imele postopek z zamrznjenčki v LJ. Meni je predpisala estrofem, ker mam dolge menstrualne cikluse in da ne hodim potem tolikokrat na UZ.
Začnem jemat s prvim dnem menstruacije in takrat tudi pokličem, da ne vpišejo. Zdaj pa res se ne morem spomnit ali potem pridem prvič na UZ po 10 ali 12 dneh… A katera ve mogoče? Si moram privat neko zoprno zadevo splanirat in bi nujno rabila podatek.
Pa še to.. kako potem gre postopek. Isto dobiš stop injekcijo ali samo še prideš na transfer?

Vita03, pozdravljena in dobrodošla! 😉
Tudi jaz imam ponavadi estrofem v postopku z zamrznjenčkom. Do zdaj so me na uz vedno naročili na 12. dan ciklusa, potem, ko je na uz endometrij dovolj debel, pa imaš čez 5 dni samo transfer. Ni stopke.

New Report

Close