Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Aha, pa se cimet si dajem v caj. 👍

Minimiska jaz jemljem fertilup,Q10,folno in magnezij. Grem pa zdaj septembra po zamrznjencka to je moj drugi postopek in peti prenos zarodkov. Tudi jaz veliko prebiram o temu,predvsem o vgnezditvi,ki pri meni zal ne pride…ampak ni kaj dosti narediti:/
Vk17va ze ves kaj ti bodo novega poskusili?
Samo pozitvno in cim manj obremenjujoce in upam da nam vsem prejkoslej rata😊

Ja, tudi jaz bom pocasi zacela jemat maticni mlecek. Itak ga baje ni dobro prehitro zacet jemat – en mesec pred postopkom naj bi blo cist dost hitr. Pa zacela bom pit caj iz cimeta in ingverja (za boljso prekrvavitev maternice in nizanje krvnega sladkorja). Baje ga imajo v Mullerju – ga pozna katera?

Aja, men so pa rekl u lekarni da je boljs da se prej zacne maticni mlecek jemat. Jst ga bom ene dva meseca jemala do postopka. In pol naprej je baje dobr ce ga jemljes. Tut tak caj obstaja. No to bi blo pa boljs. Jst pijem zeleni caj za prekrvavitev maternice. To mam dopoldne. Popoldne pa ingverjev caj. S cimetom seveda.

Evo punce, mene bodo moji pingoti še malo počakali. Smo se danes na posvetu odločili, da zaradi ponavljajočih splavov prej naredimo še nekatere preiskave (imunološke idr.). Tako da grem jutri dat kri, konec oktobra, ko bodo že znani izvidi, pa sem spet naročena v leonišču, kjer bo potem glede na izvide jasno, ali bo potrebna kakšna dodatna terapija v postopku z zamrznjenčkom. Računam torej, da grem pingota iskat enkrat konec novembra🙂

Super kiddo. Prav je da ves na čem si in da bo potem bolj zihr za +. 👍

Želim- si hvala za izčrpne podatke☺️Se javim v sredo po prvem pregledu, da vidimo kaj bodo vidli na ultrazvoku.

Ti si sedaj na bolniški ali delaš?

Kiddo…to super..da so se zavzeli za vaju in da bo vse super..ah cas tako hitro gre..da bo november 1.2.3 tu..do takrat pa uzivaj in vse bo ok😁😁

Kiddo, to je super, da boš imela dodatne preiskave, da ne bodo šli pingoti in postopki v nič. Punce, vaša jesen prihaja, tako da samo čakam, da začnejo pluski padati 🙂

Še en teden pa bo september. Tako da imam še dober mesec da se pripravim za +. 😉😁

Upanje2…ma ti si res taka facaaa😁😁😁in pozitivka😁😘💝

Ja, res je fino, da bomo prej še poskusili najti vzrok, da res ne bodo šli pingoti po nepotrebnem v nič, če bi se slučajno dalo še kaj storiti, da se zmanjša možnost splava 🙂
Banana, res je, čas gre ful hitro, tako da bo november res kar naenkrat tu 😉 Sicer sem pa danes še v službi, potem pa končno dopust! 🤗🌞🌊⛱🍹Že odštevam ure! 😎

Banana2 ja res je tako. Ze od nekdaj sem pozitivna oseba in vse na pozitivo obrnem. Če je pa kdo zraven, potem skušam tut tistga na pozitivno stran dobit. Tako da gremo naprej s polno paro!!!!! 👍👍👍👍😁😁😁😁

Kiddo, a na pregled pri genetiki je bilo vse ok? Sorry, sem pozabila, če si to že pisala. Vsekakor pa bolje, da naredijo še kakšen test, tako kot si rekla, da težko pridobljen pingo ne gre v nič. November bo hitro tukaj, boš vidla! Uživaj na dopustu! 🌞🌊⛱🍹
Banana čestitke, woop woop! 🍹😎👍😁
Minimiska pozdravljena!
Clementina, le javi kako je bilo in kaj so ti rekli!😉 Ne, jaz normalno delam, na bolniški sem bila samo po punkciji in po transferju. Opravljam lažje delo v pisarni, zato mi bolniška tudi ni padla na pamet. Pa še čas hitro mine.
Stiskam pesti za vse vas, pluski bodo en dva ti tukaj! 🤞😉

Zelim-si, genetske preiskave niso pokazale nepravilnosti in odstopanj. Imava oba normalen kariotip. Zato so že na genetiki predlagali še preiskave za antifosfolipidni sindrom. Danes so mi vzeli 6 epruvet krvi, med drugim bodo naredili presejalni test za ta antifosfolipidni sindrom, potem bodo preverili še za morebitno trombofilijo in še nekatere imunološke preiskave.. skratka en kup zadev je bilo navedenih na listih. Upam, da najdemo vzrok, ki ga je potem mogoče naslovit in izboljšat možnosti🤞🙂

Ja, čisto razumem. Kljub temu, da nekaj pokaže, potem vsaj veš s čim se ukvarjati. Čist štekam 😉 In, srečno!

Ja, mislim da je eno glavnih vodil v teh postopkih pozitivizem. Verjeti moramo, da se bo vse super izslo. Nekega dne sigurno! 🍀🐞 Saj se zlomimo, jokamo, ampak se poberemo in vemo, da smo s tem blizje nasemu soncku… 🌞❤️
Tako kot je ena zgoraj napisala – vse bomo ugledale se letos +! ❤️🍀❤️🐞

Jaz bom septembra jemala mleček za postopek oktobra, zdaj si ga nisem nabavla sem pa vse ostalo, O10-ubiquinol, Omega3, myo inositol, Folate (ne folne), Vit D in železo, ker sem si šla preverit vrednosti in sem imela folno, železo in VitD na spodnji meji, in mi je že uspelo vse kaj fajn dvignit.

Bi pa mogoče omenila, da zeleni čaj, kot tudi kava in mleko omejujeta absorbcijo železa, tako da jaz zdaj malo pazim pri tem, kdaj kaj pijem. Probam jest brez glutena in čimmanj OH, naj povem da se mi je fajn uredila prebava, pa tudi kake 2 kilce sta šle dol.

Minimiska – jaz sem ista, skoz berem, iščem še kaj novga, pa sem že nekaj časa v postopkih, to je po mojem ker sem pač tak karakter, in pri vseh zadevah tako funkcijoniram. Zamotim se pač tako, da grem vn, se dobim na kavi, sprehod.

Alta1 – Več bom lahko povedala ko bom dejansko v postopku, ker še ne vem če in točno kaj, ampak vas bom obveščala.

Punce kaj je z maticnim mleckom? Ga ne smem prej jest dokler nebo en mesec do postopka al kaj?

Glede maticnega mlecka – midva z mozem sva brala vse mozne strokovne razprave glede tega, ze kar nekaj casa nazaj. Ce povzamem, kolikor se se spomnim, maticni mlecek ima tudi precej negativnih vplivov na telo in ti lahko porusi kaksno drugo ravnovesje. Na zenske spolne celice pa se itak lahko vpliva le en mesec pred tem, ko zacnejo zoreti. Ker zenske se rodimo ze z zametki teh celic in te so kakrsne so (zdrave ali pac ne), sele ko zacnejo zoreti, pa lahko vplivamo na njihovo kvaliteto – se pravi en mesec pred postopkom. Drugace pa je pri moskem – za njih pa je priporocljivo, da jemljejo dodatke vsaj 60 dni pred oploditvijo. In za moske je maticni mlecek na splosno zelo priporocljiv in koristen, sploh ce imajo slabo seme (moj moz je taksen).
Koliko ste pa kaj stare? Pri meni je namrec tudi to otezevalna okoliscina – jaz imam 36 let, moz pa 37…

New Report

Close