ivf 2018
Banancaaaa jah za lj pa nimam pojma… Ti bojo punce povedale…. Pri meni pri prvem prenosu ni bil zraven ker je bil nujno sluzbeno odsoten.. Je rekel Res da mora izjavo napisati samo da se strinja s prenosom enega zarodka…. To je to… Ne vem pa kako je na gk… No saj pri resu si pa ze bila…. 🙊🙊🙊🙊 Po mojem ce se zmenis tud tam ne rabi bit s teboj….
Jonaklara danes pa je dan, ki s ga čakala 🙂
Banana, priti se mora legitimirati, potem mu pa ni treba več čakati (pač lahko gre potem v službo oz. kamorkoli)…Jaz, ko sem 3 ure čakala na zamrznjenčka, so rekli, da če se partnerju mudi v službo, da lahko gre…
Upanje2, kar pogumno. Verjamem, da se je težko vrniti po nečem takem 🙁
Upanje, sigurno te bodo pustili na miru, če si rekla naj ne sprasujejo..Držim pesti, da bo povratek čimbolj miren. Saj veš, prvi dan je vedno najhujši. Sicer bo pa kmalu oktober in bomo spet držali pesti!
JonaKlara srečno!
Banana, na GKLJ zjutraj prideta oba podpisat, da se strinjata za transfer, piše tudi koliko ti jih bodo prenesli, potem moraš pa itak eno uro čakat in potem ni več nujno da prideta oba nazaj.
Orhid, si že povedala! Kako so pa sprejeli novico? A si povedala samo šefom ali vsem skupaj? Super, upam da te bodo končno razbremenili dela!! Jaz sem pa v pričakovanju nuhalne in tudi komaj čakam, da bom lahko povedala-trebušček mi že raste..prav dolgo več ne bom mogla skrivat. Sicer se moj nazaj drži in bi raje še malo počakal preden poveva..
Novico so sprejeli kar OK, strinjali so se, da ne delam nadur (razen občasno) in da ne bom hodila v tujino.
Jaz tudi še ne bi povedala, ampak imam res noro v službi (vsaj ob začetkih mesecev) in sem hotela čimprej zmanjšati stres, ker sem bila res že utrujena…Drugače bi definitivno še počakala kake 2 tedna….tudi prijateljem in širši družini še nisva povedala, niti tastu in tašči…
Upanje2, pogumno naprej. Ne iti s strahom v to, čeprav je lažje vem, da je lažje reči kot storiti…
Živjo punce!
Jaz sem pa nova. Če laho delim z vami svojo izkušnjo in upam na kakšen nasvet. Trudiva se več kot 3 leta zanositi. Imava 1 otroka. Hodiva v MB. Moj ginekolog je opravil HSG (bp vse), prolaktin sem imela povišam in ga nisem mogla stabletami znižati, ker sem po 2.tabletki odpovedala (v nezavesti bila 2x). Ampak ok. V MB sva dala preglede čez, oba zdrava, neopredeljena neplodnost. Odločila sva se za inseminacijo (upam, da sva se pav odločila). Prolaktin je zopet povišan (3. ko je bil izmerjen je bil nad 50(morala bi pa niti okrog 30)). Imam občutek, da nama manjka le “pikica” ampak dejansko 6 let sva brez začite, le da sva prva tri leta “pazila”. Rečem si, da se bom prepustila toku a obenem imam “morje” zakajev 🙂
Punce res hvala za info😁😁💝
Orhid…toooo prov da si povedala v sluzbi in uzivaj maximalnoo
Evo jest nesla zdravila nazaj ..vse ostalo ostane meni in mi velja 1.leto napotnica..in kadarkoli na 2.dan menstruacije pridem iskat zdravilo in lahko zacnem z postopkom.jupii.sm se bala da bo spet pol trajal ce me vmes zamika da grem v postopek.
Zdele pa se ze peljem na podpis pogodbe..😀wiiii…
Cmokkkk