ivf 2018
Orhid ne nisem še, ne upam si 🤔😏 Čeprav sem po naravi optimist, sem v tem primeru prava sračka hehe
Danes imam panic attack, ker sem se zjutraj tako slabo počutila kot se ponavadi pred menstro 😏 in že celo jutro skačem po WCju ker imam občutek, da teče pa hvala bogu ni nič. Teli živčki so hudič hehe sploh ko te koledarček na telefonu opomni, da bi morala teta priti čez dva dni 😏 in si pol še bolj živčen in vse v krogu šiba ….oh ja… Upam da me čim prej minejo teli slabi občutki 😊😊😊
Nadebi, te cist razumem, jaz sem ista. Ze dvakrat sem imela transfer pred tem in obakrat nisem delala testa. Itak ga pred 9 dnem nisem hotela m, me je pa obakrat ravno na 9 dan razočarala M. Tudi jaz se bojim petka… se mi zdi, da ce bo cez vikend belina da bo to to, čeprav vem, da to se nic ne pomeni..
Punce, na krvnem so potrdili nosečnost, beta je nekaj čez 1000 tako da je zaenkrat vse ok in čakam na potrditveni UZ, juhu!😊 Sestra, ki mi je kri vzela je rekla, da so še posebej veseli, če rata pri pgdju, ker je malo manj možnosti. Sestra na genetiki je bila pa še posebej vesela! 😀
Orhid, nadebi – obe bosta zagledali plusek, sigurno! Letos je naše leto, vama pravim! 😉 Drugače pa grem tud sama še vedno vsakič gledat na wc, ko imam občutek da mi nekaj teče..
Zelim-si, super! Čestitke še enkrat! 🤗💜💙🤗 Želim ti mirnih in lepih 9 mesecev! 😊
Orhid in nadebi, zdaj sta pa še vidve na vrsti! Vsak dan navijamo za vaju! 😊🤞🐞🍀
Clementina, pozdravljena! Žal mi je, da si tudi ti morala doživet že toliko žalostnih zaključkov, ampak se ne damo, kajne?😉 Upam, da nama genetika ponudi kakšen odgovor🤞😊
Oj punce
Danes sem pa jaz cist fuc. Sem na spodnjicah zagledala eno tako malo rjavkasto pikico (ja dobesedno zelo majhno pikico) in me je taka zalost prevzela da nisem vedela kam naj naredim sama s sabo…od vsega razmisljanja kaj je zdaj to sem se zjokala kot dojencek 😭😭
Saj vem da nic ni izgubljeno dokler ne pride taprava tetica ampak sem ratala cisto panicna. 😣
Sem sla potem malo brati po netu in ugotovila da je kar nekaj punc imelo 10., 11.,12., itd dan rjav izcedek nekatere tudi krvav pa imajo kljub temu svoje strucke ze v plenickah…pa sem se malo pomirila. 😄Ampak imam se vedno nek strah v sebi 😫 sj vem,moram nehat tako razmisljat. Ampak vsaj tukaj si lahko malo olajsam duso 😂😂
Razmisljam da bi jutri naredila test pa da vidim kaj bo pokazal. Jutri bo 11 dan po transferju. Kaj mi svetujete (razen tega da se ne sekiram)?😁😁😁
Juhuuuj 🙂 False alarm 😁😁
Danes zjutraj sem ponovno analizirala svoje spodnjice in ni nič 😁😁😁 Je bilo čisto malo rjavkastega na tisti palčki od Crinone, na spodnjicah a nič 😁 Kriza 10.ga dneva zgleda hehehe 😁😁 ko vidiš eno pikico pa narediš cel cirkus iz tega in potem si začneš že domišljati znake, ki jih sploh ni oz. so samo v tvoji glavi.
Sem pa pridna in sem se zadržala glede testa, tako da bo jutri zjutraj akcija 😁😁
Hvala punce za podporo in spodbudne besede :*
nadebi super! Možno je tudi, da si se s Crinone palčko ranla in je bila zato rjava pikica. Za jutri pa držim pesti, juhu! 😁🤞🍀
Orhid, kater dan si zdej? Ja mene je skor kap takrat zadela, ko se mi je izločila kepa Crinona. Če bi vedela, da to ni nič takega, ne bi take panike zganjala😁 Krče imam pa jst še vedno sem in tja, tako da to nič ne pomeni. Mogoče se ti pa maternica širi.. Držim pesti, zdrži še malo!🍀🌞🤞
Kiddo in Banana, hvala!😊🐞
Hello…me again.
Torej iz FALSE ALARM je ratal MINI ALARM. zdej se je pa res pojavil malo večji madež na spodnjicah – najprej sem 5 minut gledela kot da prvič vidim kaj takega, potem pa sem rekla, da NE BOM reagirala dokler (upam da šele čez 9 mesecev) rata rdeče in je v večji količini in srčno upam, da bom med tistimi srečnicami, ki so videle plusek kljub tem grdim izcedkom.😁🤞
zanimivo mi je, da nimam takih bolečin/krčev/zbadanj/bolečine v levi ali desni ledvici, kot sem jih do sedaj imela ko bi morala dobiti menstro. Prav tako me prsi še vedno bolijo tako, da je to lahko dober znak 😁🤞🍀 Sem optimist a 😁😁😁😁
Upanje umre zadnje a ne 😁😁😁😁