Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Zelim-si, pa ti si 100% noseča! Jaz cutim tako 😊😊😊😊 jutri zjutraj vstani in naredi test in potem pripravi presenečenje za tvojega, da bosta imela lep vikend 😊

Joj, jaz sem pa tako čudna! V glavo sem si zapicila, da ce bi se prijelo bi morala imeti vgnezditveno krvavitev in ker je ni, sem ze vsa razočarana in panična… in ker nimam nobenega znaka (kakšnih prebavnih motenj kot Luca in zelim-si), se mi ze kar zdi da ne bo nič, čeprav je sele drugi dan po transferju 😃 grozna sem, saj vem!

Orhid, ahaha sem se kr nasmejala ko sem tvoj post prebrala. Se spomnem na sebe k sem tud vrjetn ze drug dan neki premlevala in premlevala 😀. Zelim ti da rata in drzim pesti! Drugace pa saj ves, da znaki so pa niso pa so pa ko ze mislis, da ne bo… Psiha dela vrjetno 300/h. Ne se dat, vse bo ok!

Zelim-si, good luck tomorrow! 🍀🐞🤞🏻

LINA2018 jaz sem v Lj 🙂

Ohrid tudi jaz imam enak “problem” glede pričakovanja vgnezditvene krvavitve pa nič hehehe ampak tako kot je ena že zapisala – vsako telo je drugačno in ne moremo vse imeti enakih znakov in da je najbolje, da sploh ne preučujemo znakov. Jaz sem prvih par dni visela na WCju vsake 3 ure (še mojemu je bilo čudno, je spraševal če je to normalno ehhe), sedaj pa nič več.
Takoj ko pomislim, da sem tam dol nič ne dogaja, me čez minutko tako zašraufa, kot da bi me moj pikec notri želel opomniti, da je še notri in da nikamor ne gre 😀 😀 Psiha je čudo. Čeprav sem velik optimist in verjamem, da tam notri nekaj že raste, grem vsakič s strahom na WC :/

Evo 7 dni sem dala čez, zdaj pa še par dni potem pa al narediti test al čakat na krvnega 😀 😀

Želim-si plusek bo zagotovoo 🙂 🙂

Orhid, jaz tudi nisem imela nobene krvavitve, kar štejem za kar pozitiven znak (do zdaj je bila pri meni krvavitev vedno slab znak), me pa malo skrbi, da jo Crninone brezma. Sicer nekatere punce pravijo, da jo bremza tudi Estima, ampak meni je ni nikoli. Tako da zaenkrat sem še optimistična. Kar se tiče krčev, mislim da so se bolj intezivno začeli tretji dan, prebavne težave so pa bile pomoje zaradi živcev. Tako da bodi vesela, da jih nimaš 😀 Sigurno je vse ok, držim pesti da bo en velik plus! 🤞🏻🍀

Nadebi, totalno te razumem, tudi jaz vsakič ko grem na wc s strahom pogledam, če je kaj krvavega.. zaenkrat še ni bilo nič, tako da je to dober znak 😊

Luca2015, hvala! Tudi jaz sem skoz premlevala, moram rečt da je ta teden preceeeej lažje, kot je bilo prve dni. Tako da Orhid, drži se! Probaj zaposliti svoje misli s kakšnim lažjim opravilom, knjigo, planiranjem..

Za test sem pa študirala že v postli, pol sem se pa tok časa odločala, da me je že orng lulat in ne bi mela niti časa testa odpret in prebrat navodila (nevem zakaj mam navado, da vedno preberem navodila, kljub temu da jih znam na pamet. za vsak slučaj vrjetn hehe)😀 Verjetno ga bom res jutri naredila ja, danes pa še malo držala pesti.
Hvala punce, ker ste z mano! 😊🤞🏻🍀 🐞

Luca, ti imaš pa ze kmalu nuhalno, ne? Kot da bi včeraj čakali tvoj plus 😊😊😊

Nadebi, vse bo ok!! Kmalu bos izvedela 😊

Zelim-si, mas ti to 😊

Tudi jaz se odločam glede tablet in mislim da bom poizkusila s Premama duo. Res so po sestavi precej ok in ja, brez joda so.
LP

Tudi jaz se odločam glede tablet in mislim da bom poizkusila s Premama duo. Res so po sestavi precej ok in ja, brez joda so.
LP
[/quote]

Hoj, jst sm kupila Jamieson, ampak se mi je zdel, da mi ne vpliva preveč dobr na prebavo, tko da sem šla kr nazaj na Novalac. Jih še vedno jemljem, brez stranskih učinkov.

ŽELIM-SI..kako si??Testek pade danes??jest navijammm zate!!

Dobro jutro….zelim-si…sporoči, takoj zjutri sm se spomnla nate 😊

Zelim-si, vse že navsezgodaj mislimo nate in seveda navijamo!🤞🐞🍀

Punce, vidm da ste tok neucakane kot jst!

Torej, sla sem delat test takoj s prvim urinom in sta se pokazali dve crtici..vendar ne tok izrazito. Ponavado tud nism delala tega babychecka. Zato sem sla zdele delat cb test..in je pokazal mocen PLUS!!! Jeeee pingo se je prijel!😄🤗🤰🐧😁 kr ne morm vrjet🙈😎🎉tok sm vesela😊💕 Hvala vsem, ki ste drzale pesti zame! V pondelk pa se na krvnega…

Smo ti rekle, da bo plus, čestitke 😊💕

Jeeej, zelim-si! Top! Čeestitkee!! 🤗💜💙🤗

Hvala!🤗💕
Tudi ve boste zagledale plusek endvatri!🍀

Tooo zelim-si, bravo!!!!! Čestitam 😊😊😊

Zelim-si, juhu bravo! Cestitam in naj vse poteka gladko in brezskrbno. Super novica!

Zelim-si cestitkeeeee :)))) Upam da bom enako lahko napisala cez par dni :)))

Cestitkeeee tudiii z mojeee straniiii….. Nooo moja menstruacija se bliza koncuuu in seveda zacne se dopust danes grem na morjee tako daaa see poslavljam za en tedeeeen in dam mozganckee cist na offf tko daaa punce drzim pesti za vse ostalee see!!!!!!! Cmokkk😎😎🏖️🏖️🏖️🏝️🏝️🍹🍹🍹😁😁😁😎😎😎😎😎

ŽELIM-SI…..Toooooooo maš tooo..BRAVOO!!!Čestitke iz srcaa:):)

24+…Uživaj na MORJU,SONCU..Večernih poskokih..hahahh:)CMOKKKKK:)

Hvala punce🤗 Veliko mi pomeni to od vas, ker vem da razumete mojo malo zmago🤰(pot je še dolga). Stiskam pesti za vse, ki cakate na rezultate in seveda vsem ostalim, ki greste jeseni, da bi se spocile in nafilale baterije. Punce, zakon ste!😎🌊🌞⛵🍀💃💕🎉

New Report

Close