ivf 2018
Drage punce hvala za vse vase upajoce odgovore ampak zal sem danes test ponovila( kupila sem digitalnega) in je bil negativen. Ne znam ai razlozit tisto rahlo crtico vceraj,ne znam si razlozit da nimam se m saj sem jo vsakic dobila 8 ali 9 dan. Klicala sem tudi svojega g in je rekel naj z zdravili preneham,na krvnega ne morem do jutri ker sem v tujini,pa saj nima vec smisla. Tudi jaz nevem vec kaj marediti za vgnezditev,saj po 6 lepih blastocistah se ni se niti ena vgnezdila:((
Zalostna in razocarana:(
Tok o mojem transferju v soboto…so me klical, da je moj LH pohitel in da se ne ve, kdaj točno sta mi oba folikla počla in ne vemo kdaj je bil dan 0….tko da avgusta jovo na novo z UZ-ji…. Lahko bi šla v soboto poskust srečo na transfer ampak mi je odsvetovano.
Držim pesti za vse vas, jz se morm pa mal odklopit, ker mi je vse dol padl.
Mela sm 2 folikla, na vsaki strani enga…v pon k sm bla na UZ še noben ni počil, LH test je pokazal ovulacijo in so mi dal datum za transfer…dons so me pa klical in mi pretty much rekl, da nj se po svojem občutku odločim, da če vem kdaj sta mi folikla počla, da nj pridm v soboto, drugač pa raje ne k so slabše možnosti.
Renko… kajjjj??? pa tet niso normalni majkemi…… vsak dan ti delajo UZ in jemljejo kri… na koncu ostaneš praznih rok… in ti po vrhu vsega rečejo po občutku greš lahko v soboto na transfer…. mislem halooooooO=!?!?!?!?!?!? a se poslušajo????….. zakaj pa so tam če ne drugega da te spremljajo….. ehhh kr neki…tok enga časa pa vse zapraviš na koncu pa nič…. no boljše vseeno počakati do avgusta….kot pa v prazno ponucati pingvinčka…. ah….. bolano…. =/ škoda res….. pa tok časa si čakala… joj sem kar jaz jezna…. uffffffff……..
Joj RenKo, zoprna situacija. Človek bi mislil, da ob tako rednem in budnem spremljanju težko kaj zamudijo oz. spregledajo. Res bedno! 😞 Pa taakoo dolgo že čakaš,.. ni fer, da nam nazadnje še takšni “tehnični” zapleti grenijo življenje,.. ah, drži se!
Orhid, držim pesti, da se tvoj transfer izide! 🤞🍀🐞
Taros, žal mi je za tak izid 😔
Punce, držite se!
Renko..se prav v ponedeljek še nista folikla počla..,če sta v torek od danes je to 1.dan..bi imela še vedno najkasneje do petka čas za transfer.Če sta ti počla danes BO SOBOTA OK!!
Jest bi na tvojem mestu jutri zjutraj šla na UZ..,da vidjo..kva se dogaja !!Za zih pa nej ti V PETEK naredijo transfer…
Kar vztrajna bodi…Jutri pojdi tja..a si v lj??
24+…jaaaaaaaa..me take stvari v luftt vržejo..šlamparija dohtarskaaaa…jojjj sm jezna..
oni balinajo al bo al pa ne bo..DA JIH NI SRAMMM!!!
Oprostite ..,ampak to se non stop pri nas dogaja..grrrrrr…
Evo bo..na polno delam..pa vse ostalo..!!A si me pogrešala?!!?hahhahahaha
Kako si ti??Kej novga..?Razen menstre..hahahaha
Renko, koliko pingvinckov pa imas? Ce jih imas vec, bi jaz probala zdaj. Sej kok se pa lahko zmotijo ce je bil test za ovulacijo pozitiven? Jaz ga sploh nisem delala.. Jaz bi na tvojem mestu rekla, ce te lahko dajo na UZ zdaj se teh par dni..saj se vidi ce je sluznica ok pomoje. Ne kar takoj obupat! Si tako dolgo cakala..
Hahahaha ej banana…. Jst odlicno navijaaam in drzim pesti da jo naslednji teden ne bo…. Sej ves ko pa pride pa potem stiskam nove pesti za naslednjo da je ne bo…. Hahahha drug teden grem na morjeee uzivancija sam ce bo menstra mi bo prve dva dni pokvarila nooo pusti la se ne bom da mi pokvari dopust ane… Hahaha sexala bom pa tud takoj ko jo bo konc je treba novga spocet hahahahagag
Clarka ja na zalost ze 6 blastocit:( ne moj endometrij je vedno odlicne velikosti in tokrat mi je celo g predpisal medrol ampak vseeno nic.
Renko kr zivc me je prjel,ko sm to prebrala,to se tut men zdi ena sama povrsnost…
Jezna sem na vse in cisto obupana,tokrat me je dobr potolkl..verjetno zaradi tiste presnete rahle lazne crtice!!:///
Ciao vsem,po dolgem casu se javljam,po neuspelem drugem postopku,ce se spomnite sem sla takoj po zamrznjencke,probala sem se totalno odklopit,ker me je kr dotolkel zadnji postopek ampak zal se spet ni prijelo.
Taros ko sem prebrala tvojo trenutno situacijo sem videla,da je zelo podobna moji..tudi jaz se sprasujem zakaj se ne vgnezdi. Probala sem ze veliko stvari od prehranskih dodatko Profertil,Fertilup,b-komplex,magnezij,folna..do refleksne masaze in tudi kalamarov in rdecega spodnjega perila:) nevem..obupala ne bom, je pa po vsakem poslednjem negativnem rezultatu huje,vecje razocaranje in zlost.
Clarka tebi sem hotela tudi napisat,da je tukaj veliko punc tudi z pozitivnimi zgodbami,le poglej malo nazaj in bos videla koliko pluskov je,kr pozitivno.
Banana,24+ vidim da uzovate poletje in ste lepo sproscene,tako je prav:)
Mackica,Luca,flamingo,upanje2 trebuscki rastejo?:)
Renko,Orhid,zelim-si,kiddo..drzim pesti za +++
joj sorry prevec vas/nas je da bi se vse zapomnila ampak prav vsem zelim da zgledate pluske,res iz srca vam zelim.
Mene cakata se dva pingvincka.
Upanje2, juhu, čestitke!!! Želim ti, da trebušček naprej raste tko kot je treba. Pikica se zgleda dobro počuti notri 🙂
Alta1, včasih je potrebno samo malo sreče. Tudi tebi bo uspelo, verjamem v to! Taros, tudi tebi.
Renko, kako si se potem odločila?
Vse ki greste avgusta, oz. septembra v postopek, uživajte na morju in v odklopu! 😉