Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom indukcijski kuhalnik, kupila sem ga in zdaj je tu poročilo;))

indukcijski kuhalnik, kupila sem ga in zdaj je tu poročilo;))

zadnjič je tule ena spraševala kakšen je ta kuhalnik kaj, kuhanje …

No jaz sem si to malo ploščo, ta mali kuhalnik naročila preko Neckermanna, zraven tudi vso posodo in danes prvič sprobala.

Kuhalnik je že na videz zelo ličen, zelo malo placa zavzame, ob kuhanju se spodaj in okoli nič ne segreje, pregreje, lahko bi ga imel na postelji, kajti segreje se le tam, kjer je lonec, spodaj pod loncem, torej tudi ročaji ostanejo hladni. če je mali lonček je hladno vse okoli, le dno kjer je lonček je vroče. Kuhalnik je zelo ensotaven, samo gumbe pritiskaš, lahko naštimaš temperaturo, timer, ali pa le pritiskaš na željeno številko od 1 do 8 in ti da avtomatsko kuha. Skratka simpl ko pasulj in voda dejansko zavre skoraj takoj, lonec das gor in se takoj vidijo mali mehurcki na dnu posode, čez dobro minuto vodo že vre, ne moreš verjeti.
Posodo smo mi kupili prav za ta kuhalnik, ampak sem sprobala moj čajnik, ki je drugače rostfrej in je delalo…baje prime vso posodo, na katero se na dnoo pri magnet, če se magnet ne prime, moras kupiti novo posodo, ker na indukcijski ne bo kuhalo. navadni ta magnet, ki jih imamo večina po vratih hladilnikov in spodaj kakšno slikco ane;)).

Torej meni ni žal tistih 50 evrov, saj bom veliko khala nanj, imela ga bom kar v kuhinji na ploščah štedilnika od elektrike, ki jih prej nisem nikoli uporabila, saj sem kuhala na plin. je res ličen, lep, kot kakšen mali marsovček, moj je srebrn ohišje.Idealen je za potovanja, ali recimo kuhanje zunaj poleti na terasi… skratka jaz ga priporočam vsem. najbolj mi je okej, ker naštimam timer in temperaturo in se kuha samo;)) in seveda ugasne pravi čas, seveda pa to prej ne gre, dokler ga malo ne naštudiraš koliko časa porabi za kaj;)). Sedaj pa le še lahko noč.
Aja, naročila pa sem ga iz tega zadnjega kataloga Neckermann, mogoče je tudi na internetni strani. Čao.

Sem preverila… tule je, le da je moj lepši,srebrn, plata ima drugačen zaris ni čisto tak in zraven sem jaz dobila zastonj dve ponvi iz posebne mase prav za indukcijske stedilnike, cena je bila 20 evrov manj, ker je bil v akciji…

Še lepše imajo v šparu za 49,90 E.

itak, da je indukcija zakon

Ali obstajajo prenosni indukcijski kuhalniki za dve posodi? kakšna je okvirna cena?

Saj, človek se potem vpraša, koliko je dejansko ena normalna cena za indukcijsko kuhalno ploščo. Kupiš ene tri tele kuhalnike, pa sploh ne rabiš plošče.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za dve posodi takega še nisem videla, ti pa povem, da na moj kuhalnik gresta z lahkoto dve manjsi posodi ali ena tista res velika. Pozabila sem omeniti pa še tole, ko se kuhalnik vkljuci malo brni, kot recimo mikrovalovka, če mogoče to koga moti, mene pač ne.

Jaz pri svoji kuhi vedno potrebujem le kuhalnik za dve posodi, do sedaj sem potrebovala dve na plin, dve na elektriko pa sta bili vedno za okras. redko je, ko nucas več rink ane, veliko pa nucam pečico, zato jaz brez mojega starega stedilnika ne bi mogla biti. Mi bo pa ta plošča zelo prisla prav za poleti, ker kuham zunaj v letni kuhinji, nato na morju, kjer smo tudi veliko in takole obcasno, ce bom kuhala kaj bolj smrdecega, butnem na teraso in naj se kuha;)). Danes zjutraj sem si skuhala kavo, ker se segreje voda prej kot pa v grelcu za vodo recimo;)). Čao.

Hvala ti za vse informacije.

Nisem mislil za 2 posodi. Ampak kupiš 2 kuhalnika.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close