Najdi forum

Imena za punčko

Ja vsak ima svoj okus :-)),nama so namreč všeč naša slovenska imena,prvorejenec pa je Jernej,se mi zdi da mu prav paše to ime.
Ne predstavljam si da bi bil npr.Lan al pa punčka Liana ne vem no,vsak ima svoje:-))
Veliko sreče pri izbiri
Lp

Klara

Ko se rodi najina punčka bo nosila ime Katrina, fantek pa Jurij.

Oj. Hvala Mojci za Patricijo – ime se mi je kar v srce usedlo….tako mi dobro odzvanja…Razmišljam pa tudi o Živi, Tinkari, če pa temle bitju slučajno zraste še kak lulček do septembra, bo pa Vid. Srečno vsem, pa kakršna koli imena boste že izbrale…Lp.

Ne želim vam solit pamet, samo opozorila bi vas rada na nerodno stran nenavadnih imen. Ko se predstaviš in te sogovornik še drugič ali celo tretjič skrajno prijazno in vljudno povpraša “Kako prosim?” ni več za zignorirat. Sploh če se ti to dogaja 25 let ali dlje… Iz mojih izkušenj lahko zagotovim samo to, da bodo moji otroci imeli lepa a slovenskim ušesom domača imena.
Lp,
Tihani

no, pa imam nenavaden priimek že celo življenje in ne samo 3x tudi po 5x me vprašajo, kako se pišem (pa je čisto slovenski priimek), nato pa se zgodi, da dobim pismo na katerem je napisan čisto tretji priimek, kot pa je moj…

torej, ime gor ali dol… imamo nenavadno ime in ne prej, takoj ko se je rodila, še manj pa sedaj, bi ji lahko dala ime kako drugače… ime ji paše in konec… če bodo pa ljudje imeli probleme… so to pa njihovi… kaj ne?… :O)

lp

MCMLXXIV

Se strinjam! Okusi so različni! Če je tebi eno ime všeč – koga briga kaj rečejo sosedi in kolikokrat vprašajo.
Moj izbor: Tara, Tana, Patricija, Lara, Klara, Tesa, Kaja, Teja

Tinka, Karla, Ronja, Vida, Ajda…

Mi imamo SARO In Tinkaro.
Če bi bili pa moji deklici, fantiča bi bili pa Matic.No ena bi bila …..
lp

New Report

Close