Najdi forum

Hujšanje po porodu

Ojla vsi skupaj!
Sem mamica leto dni starega fantka. Čez dober mesec bo prikukalo na svet še eno bitje. Tako, da se je na mojem telesu nabralo(in se še nabira) kar nekaj ‘rezerve’. Mislim, da bom morala izgubiti kar okoli 20 kg. KRIZA!!! Priznati moram, da mi doslej diete niso ravno dolgo držale. Max. 3-4 tedne. To pa bo tokrat premalo. Kaj mi predlagate???
Rada bi se prej pripravila, ker ne vem kako bom s časom takrat. Vsaj od začetka. Prosim za vaše nasvete, pomoč in vzpodbudo!
LP B

Hojla…

Lepo pozdravljena!!!

Jaz ti priporočam, da se ne spravljaš na nobeno dieto.
Tukaj nas je kar veliko, ki se prehranjujemo zdravo. In glede na to, da boš še dojila ti bo ta način verjetno zelo prav prišel.

O tem pa je tu že ogromno napisanega, predlagam, da si vzameš čas in bereš 🙂 tako ali tako moraš sedaj kar pridno počivat 🙂

Predagam tudi tri knjige.
1. Jem, torej hujšan – Montignac
2. Proč s sladkorjem
3. Tudi z ogljikovimi hidrati ste lahko zasvojeni

Želim ti prijetne dni s svojo ljubo družinico!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Draga Blanka!
Čestitke ob tako pridnem rojevanju novih slovencev.Sem mati dveh sinov in sem imela hude probleme pri obeh,ko so se kile kar nabrale.Bilo jih je še malček več,kot pri tebi.Pa sem našla tudi Montinjaka,a samo z njim le ni šlo.Človek je v bistvu vse kar je v neki pokrajini oziroma deželi ponujeno.Sedaj imamo sicer veliko eksotike,a vse le ni tako naj naj,saj ravno s tistih koncev prihajajo sedanje težave.ČLovek potrebuje enostavno polnovredno hrano.Kako doseči to?Veliko sem se mučila,a tu je v bistvu potrebna cela znanost in naj kdo reče,da ni res.Pa sem spoznala,da sama ne morem tega naštudirat,ampak tudi to sem ugotovila,da ni potrebno da se mučim s študiranjem.
Pričela sem jesti našo in mediteransko/nam je zelo blizu/prehrano.Zraven pa uživam še dodatno prehrano,ki vsebuje naravne sojine proteine,sirotko in vse kar telo potrebuje/vitamini,minerali…./S to prehrano si uravnavam ,da telo ne nori po sladkem in bolj kaloričnem.Uspela sem izgubiti 23 kg,veliko centimetrov in tudi koža je ostala v mejah normale(ni viseča in manj celulitna).Torej vse se lahko uredi.Meni je ta prehrana tudi všeč,ker mi je vedno dosegljiva(na terenu,zjutraj je hitro pripravljena-ni dneva brez zajtrka).Seveda pa je potrebno veliko piti,predvsem vode in nesladkanih ,negaziranih pijač.
Upam,da si boš lahko kako pomagala,jaz sem pri 46 letih polna energije in marsikatera mlajša ženska mi v tem ni kos.Pa ni samo energija,tudi zdravje mi bolj služi in to je to.
Kot je Ira rekla:nobena dijeta ni dobra,ker je le začasna.Navaditi se je načina prehranjevanja,ki nam daje zdrav način življenja.Vsak pa najde svoj način.Morda bo pa tebe moj zanimal.
Lep večer in srečno ,Andreja

sem kar jem

Jaz se samo podpišem pod Iro.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Nikar se preveč ne obremenjuj s svojimi kg. Prepričana sem, če se boš odpovedala samo sladkim stvarem in pol manj kruha ti bosta dva navihančka pobrla veliko energije in cca 15 kg bo šlo samo od sebe dol. Vsaj pri meni je bilo tako. Načrtno nisem hujšala ne pri prvem ne pri drugem porodu. Je pa res, da sem se morda malo nadzorovala ampak to potihom. Ker sama vem čim bi rekla danes pa hujšam bi bila lačna kot volk.
Uživaj ob sončkih ker je zdaj njun čas.

sem5 mesecev po porodu,izgubila sem 30 kg.skratka super,metoda oxifat,priporočam,Matis krema proti celulitu telovadba da se koža ne povesi in ne hirajo mišice ampak da res izgoreva celulit-maščobe,skratka zadeva ki ti jo toplo priporočam seveda z ustrezno dieto,ki jo dobiš zraven,veliko sreče

da mišice ne shirajo so potrebne beljakovine,telovadba je da ostaneš elastičen cel.Brez prave prehrane tudi kreme niso za dolgotrajno stanje telesa.Zdravje je v zdravi prehrani.

sem kar jem

se čisto strinjam s tabo,samo nekatere si predstavljajo da če jedo zelo malo in enako hrano in potem seveda hujšajo ampak ne v celulit ampak v mišice kar je pa napak,mislim da nisi mojga posta orng prebrala.

New Report

Close