Najdi forum

HGH??????Mnenja

Sem nekaj brskala po netu pa sem nasla nek oglas o eni stvari, ki se jemlje pred spanjem in ti pomaga da shujsas, izboljsas spomin itd….
vse na tem naslovu

http://www.gl15direct14.com/index.html

sestava:

“Our product is 100% safe because it is 100% natural and has no stimulants of any kind. This includes no caffein, ephedrien or Ma Huang. This also means no JITTERS! and there are no hormones in this product.

The ingredients are a proprietary blend of:
* Anterior Pituitary Peptides (derived from pork)
* Hypothalamus
* L-Glutamine,
* L-Ornithine,
* L-Arginine,
* L-Pyroglutamate
* L-Glycine
* L-Lysine
* L-Tyrosine
* Phytosterol
* Soy Phosphatides Complex
* Panax Ginseng “

kaj si pa vi ki se spoznate na to mislite o vsem tem?????????????? Je to varno?
Ma kdo kake izkusnje?

lp

Varno. Toda brez učinka oziroma vidnega vpliva na GH, ki naj bi bil tu krivec za hujšanje.
Škoda denarja.

Gašper, kolikor jaz vem so anterior pituitary peptides hormoni iz hipofize (svinjske kot so napisali), trditev pa je bila da izdelek ne vsebuje hormonov??? So mislili samo da ni steroidnih hormonov al kako? In hipotalamus? Kako, v prahu? In da ni hormonov? Ti mogoče bolje razumeš te podatke na nalepki? Prosim, razloži mi.
LP Barb

Ne vem sicer kakšen je postopek priprave (od tkiva do tablete) vendar vsaj pomoje mora biit vključeno kako segrevanje ali pa kemijska obdelava, ki tiste hormone, ki so še v žlezi uniči (peptidne). Če pa jih ne, pa jih mi prebavimo in razgradimo na aminokisline tako, da nimajo pomena.

Izdelek pomoje deloma temlji na homeopatiji deloma pa na aminokislinah, ki v študijah povzročajo izločanje GH (seveda če je uporaba intravenozna in koncentracija dovolj visoka).

Ne vem kakšne so koncentracije Ginsenga toda na razmišljanje oziroma boljši spomin bi lahko imel vpliv. Vendar potem je bolje kupiti Ginseng sam ali pa v kombinaciji s čim drugim.

Ne vem, Gašper, če naj bi bile glavni akter AK, zakaj ravno iz ščitnice in hipotalamusa?? Saj se dajo pridobiti iz kakšne manj drage surovine, mar ne? Finta je torej psihološka? Kakšna je vloga ščitničnih peptidov tu, če jih ne štejemo kot hormone? To mi je malo čudno.
Ali je glavno ginseng?
LP Barb

Uf, lapsus, hipofiza ne ščitnica, se opravičujem:(
Barb

Ne vem, Gašper, če naj bi bile glavni akter AK, zakaj ravno iz ščitnice in hipotalamusa?? (hipofize)

GhRH, LF, FSH, GH, TSH… SKORAJ VSE IZHAJA OD TU.

Saj se dajo pridobiti iz kakšne manj drage surovine, mar ne? Finta je torej psihološka?

VSEKAKOR NE GRE ZA HORMONE. PROIZVOD TUDI NE BI BIL V PROSTI PRODAJI. FINTA JE MARKETINŠKA IN PO DRUGI STRANI PSIHOLOŠKA.

Kakšna je vloga ščitničnih peptidov tu, če jih ne štejemo kot hormone? To mi je malo čudno.

VERJETNO NANAŠA NA ZAMENJAVO PREVODA IMEN ŽLEZ.

Ali je glavno ginseng?

GLAVNI V ČEM? ČE MISLIŠ EDINA PAMETNA STVAR V PROIZVODU POTEM POMOJE DA. (NO TUDI OSTALO, (RAZEN POSUŠENIH ŽLEZ) ČE JE V DOVOLJ VELIKIH KONCENTRACIJAH. VENDAR NE ZA HUJŠANJE.

Hvala Gašper.
GhRH, LF, FSH, GH, TSH… SKORAJ VSE IZHAJA OD TU.
No, saj to sem mislila, hipofiza in hipotalamus vendar vsebujeta hormone (ki pač posledično vplivajo na druge organe, da izločajo svoje hormone) v živem organizmu. Najbrž so res vsi nedejavni in je vse skup samo marketinška finta. Zanimivo. Kolk pa potem stane takšna zadeva?
LP Barb

New Report

Close