vse znanstvene raziskave iz farmacije, medicine in veterine so objavljene na publish medicine oziroma https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
podite na to stran in vpišite v iskanje ‘herbalife’, potem si boste lahko sami ustvarili mnenje
Pozdravljeni,
Marcheline, 03.05.2016 ob 19:08
Zivjo.jaz sem imela po 6 mesecih jemanja Herbalife precej slabe krvne izvide in mi je zdravnica močno odsvetovala jemanje tega produkta.Tudi imunski sistem se mi je popolnoma sesul in sem bila non stop bolna (bakterijske,virusne okužbe).Če že želite shujšati s temi prašku, so v Mullerju cca. 7 evrov oz.6x cenejši kot HL.
Lahko malonveč o tem?
Hvala Lp
Lahko se zmenimo pa ti več povem piši mi na svetloba.zdravi@gmail.com
Herbalife izdelki so odlični za hujšanje. Res je, da lahko hitro zgubiš kilograme in se poleg tega se super pocutis, saj napitek vsebuje vse kar bi naj pojedel v enem obroku in posledično ne hrepenis po nezdravih prigrizkih. Sama uporabljam že 8 let za vzdrževanje teže in zaradi dobrega počutja. Kaj se tiče cene; ce primerjaš 1 obrok napitka + čaj, te stane manj kot kava in rogljiček na Petrolu. Jaz ne občutim, da zapravim vec kot sem prej npr za zajtrk.
Če želite več informacij, mi napišite.
Lp
Za vse, ki vas zanima Herbalife, mi lahko pišete na koren.marina@gmail.com. Peve dva meseca se pozna najbolj obseg in počutje, kasneje gredo pa kg kar lepo stran.
Sploh mamice, še posebej tiste, ki imate željo po sladkem najbolj zvečer, meni je prvi mesec to željo čisto uničilo in dejansko se ne poslužujem več sladkega in jung fooda.
Tako, da vse ki zanima, dobrodošli.
Ja imam že več kot pol leta izkušnjo z Herbalife… in bom povedala po pravici, tako kot je. Začnimo na začetku:
– distributerka mi je trdila, da je to edino nadomestilo obroka, ki je razglašen kot ‘hrana’ oziroma kot ‘obrok’. Kar pa ni res… tu bom dala veliko primerjav z firmo NuMe (v uporabi 2 meseca), saj je to zaenkrat edino drugo prehransko dopolno, ki sem ga poskusila. In tudi NuMe je uradno priznano kot obrok. Plus tega da lahko za 2 tedna vse obroke nadomestiš z NuMe obroki (6x NuMe na dan, pb. 800kcal), kar z Herbalife ne smeš.
– po navodilih na skakeu daš na 250ml 1,5% m.m. mleka (ali sojinega mleka) 2 merici Herbalifa, kar nima nekaj dobrega okusa. Nato mi distributerka ponovno reče, da naj dam 3 merice, da je res dobro: kar pa nanese na manj obrokov, kar piše na embalaži (piše da je za 21 obrokov, kar je 42 meric, po mojih meritvah je notri shakea za 34meric +- 3 merice, kar seveda ni blizu 42…) Pri NuMe je super, ker so obroki po vrečkicah, in je res fajn kremno ko narediš. Plus tega je distributerka trdila, da nesmejo napisati da se meša z vodo, saj je v slo preveč mlečne industrije, ampak na NuMe piše, da se obrok dela z vodo. Spet blefiranje.
+ a še komu Herbalife shake (cookie) diši po play-doh?😅 moja prva asociacija je bila na to, ko sem ga povonjala🙈 sicer tudi NuMe nima nekega ful fajnega vonja, ampak vseeno lepše diši (po sladkem prahu+malo po določenem okusu)
– po Herbalife 3 mericah z vodo (250ml) sem bila na koncu še vseeno lačna, po NuMe obroku (shake 300ml vode+ vreckica ali za kašo 120ml vode+vrečkica) pa sem bila za par ur res dober sita. In pa okus mi je dosti boljši pri NuMe, sicer je pa to čisto stvar okusa.
zaenkrat sem večji rezultat videla pri NuMe- kot občutje, energijo kot tudi pri izgubi kg. Sicer je bilo to po 1 menjavi obroka na dan, se mi je na koncu meseca poznalo malo več kot 2kg, ostalo hrano sem jedla normalno. (167cm, 70kg -> 67,6kg prvi mesec pri NuMe, pri Herbalife po 2 menjanih obrokih v prvem mesecu 72kg->71,5kg) tu je možno da sem z Herbalife dobila ‘štarter’, ampak sem v 4 mesecih šla dol le 2kg na hl.
Če ima še kdo kakšno izkušjo z tema dvema ali pa katerokoli drugo firmo bi lepo prosila za priporočila. Če se s čemerkoli napisanim kdo ne strinja pa tudi z veseljem sprejmem kritiko in drugo mnenje:) pa lep dan še naprej!