Najdi forum

Gostilne na Obali

Ojla!
Ta vikend se odpravljam na kratki dopust na našo obalo. S partnerjem bova imela v hotelu samo zajtrk. Prosila bi vas, če mi lahko svetujete kakšno dobro pizzerijo ali gostilno, kjer bi lahko kaj dobrega pojedla.

Lp

Piran: restavracija Batana na Tartinijevem trgu (odlične pizze!)
Neptun (na Župančičevi)
Fontana (Trg 1. maja)
Lucija: Santa Lucia (na Liminjanski)- pizzerija in špageterija

Več se trenutno ne spomnem. So imeli pa vsepovsod, kjer sem dosedaj jedla, odlično hrano tako, da po mojem kaj veliko ne moreš “faliti”.

Lp, Ayanna

V Izoli je prijetna gostilnica -pizzerija, špageterija itd Gušt….

Lp, Ali

Lucija – mehiška restavracija

Stunjan – se ne spomnim kako se reče restavraciji, je pa pred kopališčem in je tudi v verigi slowfood, draga a dobra

V izoli se odlično je pri sonji v simonovem zalivu in danilo na rivi. ce ti je vsec srbska hrana ima doro super cevapcice

Aha, sem povprašala še bivšega tipa, ki je z Obale… V Piranu je odlična še gostilna Delfin (na Prvomajskem trgu), potem v Izoli (kot je že rekel/rekla 123) Sonja (odlična morska hrana) in v Strunjanu Primorka.

To bi bilo to.
Lp

V Kortah je gostilna z morsko hrano v nekem njihovem zadružnem domu ali nekaj takega. Ambient nič kaj vabljiv, hrana pa 1a.

Najboljše pice so (za moj okus, seveda) v Luciji v Zlatem sidru. Sem jih letos pojedla malo morje, pa so tam res najnaj.
LP!
M.

PS: Samo ne hodit k Pacotu!!! Ne strežejo navadne vode, ki jo kot doječa mama popijem nekaj litrov na dan, pa imajo neko finto, da med tretjo in šesto popoldne ne strežejo pic. Verjetno zato, da si namesto tega naročiš lignje za 1800 SIT. Ja, potem pa svizec …

Men je v Strunjanu zelo všeč Sosič, pred glavnim križiščem desno, pol pa ob cesti desno. Al pa iz glavnega križišča takoj desno, pa je oštarija kakih 500 m na levi strani ceste. Pa tud Tri vdove v Piranu pravijo domačini da so se malo izboljšale.
Potem je pa še v Piranu mensezdi da se imenuje Mala gostilnica, al pa samo Gostilnica… Sam je blo tud že boljše…

Tanja

Korte nad Izolo: kot je že ena prej povedala: ambient -, hrana +++++. priporočam, čeprav je malo od rok.

Ja, Sosič v Strunjanu je res zakon…

nika

New Report

Close