GORENJKA ČOKOLADA
Tudi jaz sem velika ljubiteljica čokolade. Moram priznati, da Gorenjke že dolgo nisem jedla, tako da ne morem komentirati.
Prisegam na temno čokolado 70 % Lindt. Pa z lešniki, pa z mandeljni. Pa ena belgijska je dobra. Se ne morem spomnit kako se imenuje. Take pri nas nimajo. Pa všeč mi je s kandirano pomarančo.
Če boš pogledala par strani nazaj je tekla debata o potovalnih agencijah – dobrih in slabih. Mislim da lahko vsak pove svoje mnenje dokler govori resnico. In glede okusov se ne kaze prepirat, vsak ma svojega, konec debate. Če se pri tem počutiš ogroženo pa tak ko praviš, začni delat reklamo za Gorenjko in če je res tak dobra kot praviš se nimaš kaj bat da ti ne bi uspelo;)
Ja pa če Gorenjka ni več dobra, pač n več dobra. In če je Lindt najboljša, je pač najboljša. Okusi so različni. Lindt vsebuje žlahtno čokolado, mislim, da je nobena druga čokolada na svetu ne. To ni ne reklama za Lindt, ne kritika za Gorenjko, tako pač je. Če pa je komu bolj všeč Gorenjka, hvala bogu! In še ena reklama za ljubitelje Lindt čokolade: NAJCENEJŠA JE V INTERSPARU (vsaj v Kopru je tako). Uživajte!! LP
Meni je tudi najboljša Gorenjka s CELIMI lešniki (sicer je ze nekaj časa res nisem jedla, tako, da ne vem, kako je z okusom.) Sem pa jedla Milko, ki mi ni tako dobra (mislim samo čokolade s celimi lešniki) in ima mnogo manj lešnikov. No, komu je pa tako bolj všeč, meni so lešniki že tako ali tako zelo dobri, tako da jih mora biti čim več!