Najdi forum

GORENJKA MLEČNA ČOKOLADA Z LEŠNIKI ni več kar je bila…in je ne bom več kupoval…ta čokolada je bila še ne tako zelo dolgo nazaj zelo dobra (čeprav dražja kot druge), ampak sedaj pa je postala plehka-kot da bi jo delali z vodo- vodenega okusa, skratka ni več kar je bila….opaža še kdo podobno..

…sem že mislila da si kaj domišljam…če jo povonjaš boš ugotovil da tudi diši ne preveč lepo…bljak
lp

predlagam ti, da napišeš reklamacijo v podjetje in se podpišeš s celim imenom. prepričana sem, da te bodo kontaktirali, ugotovili, kaj je bilo narobe in se ti oddolžili.
Ampak – moraš razkriti identiteto, veš. Sicer lahko gre samo za kritiziranje znamke in pritlehno antipropagando…
Gorenjka

Se strinjam. Sem prešaltala na LINDT, tam ne moreš nič zgrešit. To je definitivno najboljša čokolada na svetu!!

sem mislila, da si domišljam…

Tudi lešnikov je manj…

Lindt je pa najboljša, od čokolade, temne čokolade, bonboniere… mmmmmmmmm

Tudi jaz sem velika ljubiteljica čokolade. Moram priznati, da Gorenjke že dolgo nisem jedla, tako da ne morem komentirati.

Prisegam na temno čokolado 70 % Lindt. Pa z lešniki, pa z mandeljni. Pa ena belgijska je dobra. Se ne morem spomnit kako se imenuje. Take pri nas nimajo. Pa všeč mi je s kandirano pomarančo.

Čez Gorenjko čokolado jo ni! Vse evropske čokolade, ki jih pri nas prodajajo, se komaj lahko primerjajo z njo. – Lindt je pregrenka in pušča na jeziku dolgo grenak okus. Milka je pa tako passe.
Malo ponosa bi pa lahko le imeli, ne?

zakaj že?? a bi morala biti zato najboljša ker je slovenska…okusi so različni…čez lindtt je ni. Gorenjke pa ne jem, ker mi ni najboljša…obstajajo boljše.

Ste probali veliko gorenjko z lešniki v kartonasti embalaži, tisti nič ne manjka. Meni pa je najboljša čokolada FINESA, ampak je že par let nikjer ne najdem, mogoče kdo ve kje bi jih še imeli? Marcipanova finesa, . . . .njaaaaami al pa jagode in smetana…. bom tiho raje.
LP, ina

Imam občutek, da je ta medij zlorabljen za propagando. zelo očitno za Lindt. Se to tolerira?
Ali pa lahko kar atkoj začnem recimo delati reklamo za Kompas al pa Mercator ali pa mogoče Krko?
LP

No, da ne bo samo lindt. Jaz obožujem belo milko s kokosom!

Jaz pa Ritter Sport.

A misliš belgijsko Godivo, Češnjica. Ta je res zakon.

Jaz pa milko milkins in kinder čokolado.

Brez skrbi, jaz ne bom užaljen, Kompas pa tud ne :)))

Če boš pogledala par strani nazaj je tekla debata o potovalnih agencijah – dobrih in slabih. Mislim da lahko vsak pove svoje mnenje dokler govori resnico. In glede okusov se ne kaze prepirat, vsak ma svojega, konec debate. Če se pri tem počutiš ogroženo pa tak ko praviš, začni delat reklamo za Gorenjko in če je res tak dobra kot praviš se nimaš kaj bat da ti ne bi uspelo;)

Ja, Godiva. Pozabila sem pa še na bajadere in tiste s češnjo in likerjem.

če zaidete v tujino, poiščite čokolade švicarske znamke Frey. pri nas jih žal še nisem našla. zame najboljše!!

Ja pa če Gorenjka ni več dobra, pač n več dobra. In če je Lindt najboljša, je pač najboljša. Okusi so različni. Lindt vsebuje žlahtno čokolado, mislim, da je nobena druga čokolada na svetu ne. To ni ne reklama za Lindt, ne kritika za Gorenjko, tako pač je. Če pa je komu bolj všeč Gorenjka, hvala bogu! In še ena reklama za ljubitelje Lindt čokolade: NAJCENEJŠA JE V INTERSPARU (vsaj v Kopru je tako). Uživajte!! LP

Meni je tudi najboljša Gorenjka s CELIMI lešniki (sicer je ze nekaj časa res nisem jedla, tako, da ne vem, kako je z okusom.) Sem pa jedla Milko, ki mi ni tako dobra (mislim samo čokolade s celimi lešniki) in ima mnogo manj lešnikov. No, komu je pa tako bolj všeč, meni so lešniki že tako ali tako zelo dobri, tako da jih mora biti čim več!

New Report

Close