Najdi forum

glukozamin sulfat

Lep pozdrav.

Pred kratkim sem bila v zdraviliscu zaradi revmatoidnega artristisa. Tam sta mi fizioterapevt in zdravnica predlagala, naj si kupim Glukozamin Sulfat. Pomagal naj bi pri lajšanju bolečin in ščitil sklepni hrustanec. Že nekaj mesecev nazaj sem na med.over.net-u zasledila to temo, vendar bi prosila, da mi kdo pove, kje dobim glukozamin od TWINLABA (ta je baje najboljsi). Ravno tako me zanima kakšna je cena.

Hvala vsem, Lp

kaj je najboljše je relativno.
tisti ki uporablja to firmo ti bo zagotovo rekel aje ta najboljši tako da se sama odloči.

poglej v http://www.maxximum-shop.com

Glukozamin sulfat so pred kratkim prepovedal prodajat v trgovinah s sportno prehrano, tako, da ce ti ga uspe dobiti v lekarni, mi prosim povej, ker pogresam ta dodatek.

Tako kot pravi Grega… vendar, če ti ga predlagata fizioterapevt in zdravnik – potem nebi smel bit problem dobit…

Je problem dobit verjemte mi. V slovenskih lekarnah ga nimajo. Mogoče če kje izpod pulta še dobiš kakšno staro zalogo drugače pa ostane na izbiro še vedno hrvaška. Js se bom verjetn odpeljal v začetku prihodnjega leta pa se oskrbel z vitamini, glukozaminom, cinkom, in drugimi stvarmi za celo leto. Ni sicer poceni se pa vsaj da dobit!!!

Lp Oliver

Tudi jaz sem kupila glukozamin sulfat na Hrvaškem. Pri nas sem ga neuspešno iskala po lekarnah. Ker sem ga priporočala tudi mami, je po njem vprašala na Madžarskem in ga je brez problema dobila. Ne vem kako je z njim v Avstriji.

Zakaj so ga pa prepovedali? Jaz sem ga se pred meseci kupila mami… v eni od teh “lekarn”… mislim, da od Nutrilaba (ali nekaj taksnega)…

__ http://www.cenim.se

Za kaj pa se ta dodatek (glukozamin sulfat) uporablja oz. zakaj je dober?

Ne vem, če je prepovedan, ampak farmacevtka v lekarni mi je rekla, da bi ga bilo potrebno registrirati kot zdravilo to pa menda ful stane in ni interesa med prodajalci. Po lekarnah in tudi zeliščnih trgovinah sem ga iskala že spomladi. Poleti sem ga kupila na Hrvaškem, kasneje ko bi ga rabila mami pa sem zopet zaman hodila po lekarnah. Vesela bi bila kakršnekoli informacije o prodaji tega sredstva pri nas.

V bistvu po nekem sistemu v telesu skrbi za obnavljanje sklepne tekočine. Ponavai je v kombinaciji s kalcijem in je res zelo dober in učinkovit dodatek pri problemih s sklepi.

Lp oliver

Oliver! Koliko pa stane glukozamin na Hrvaskem?

Izvedela sem, da se ga da dobit v Slo. pri Medica Artis v Lj, vendar stane kar 10.500 sit. Zanima me, ce ima kdo izkusnje s kupovanjem preko interneta, ker sem videla, da ga v ZDA prodajajo za cca 20 dolarjev.

Hvala.

Nazadnje sem bil v tej trgovini

http://www.heliks.hr/

Po pošti ti pa ne priporočam naročevat ker naši cariniki vse obrnejo okoli in ne bo prišlo skozi. Smo že probal svašta of mahuanga ki so ga zavrnli, celo eferdra free fat burner so zavrnli češ da na njem piše efedra – v resnici je pa pisalo eferda free (angleščina pa takšna!!! – naši cariniki pa niso znali prebrat in so kr zavrnli).

Lp Oliver

Ker imamo v družini problem z obrabo hrustanca sem o tem prebrala kar precej literature in imam že tudi dobre izkušnje.

Ne samo za lajšanje bolečin , ampak po zadnjih ameriških raziskavah se hrustanec celo obnovi ob uživanju glukozamin sulfata in obvezno v kombinaciji še s hondroitin sulfatom. V kombinaciji, ki je potrebna za telo se nahaja v Freedomu, to pa je gel Aloe vere z vsemi temi dodatki, ki so tudi naravnega izvora. Izdelek izhaja iz palete izdelkov Forever Living Products.
Kje se nabavi vam lahko sporočim, če vas zanima.

Dej povej več. Tut mene zanima. Lahko mi sporočiš tudi na mejl.

Imaš kakšno študijo ki prikazuje delovanje omenjenega gela? Kako je z absorbcijo gela?

Hvala!

Lp Oliver

Ja, mene tudi zanima. Prosila bi te, da mi napises se kaj o tem – lahko tukaj ali na e-mail.

Hvala in lp

se bom jaz o tem pozanimal pri ortopedu pa sporočim upam da ne bom pozabil

New Report

Close