Najdi forum

ginekologinja v mb

A mi katera priporoča kakšno dobro ginekloginjo v mariboru, ki je človeška, prijazna, razumevajoča in prisluhne?
Prosim ker sme že čist obupala nadsvojo ginekologinjo:(

HVala

Priporočam ti dr. Petrovičevo, ki dela v Vošnjakovi, tel 228 64 36

Lp, Eca

Lubika21, ali lahko napišeš, katero imaš sedaj?

LP

dr.nina čas…v bolnici..obup vam rečem…

Sama sem pred kratkim zamenjala ginekologa in sedaj imam dr. Sabina Ozimic, s katero sem zelo(!!) zadovoljna!Je mlada, prijazna, humana,…Vglavnem res 1 a!Dela v zdravstvenem domu adolfa drolca(02/2286436).
Drugace pa so punce tudi zelo zadovoljne z dr. petrovic, ki je ze zgoraj omenjena.Vendar ima zelo veliko cakalno vrsto, tako so meni rekli, ko sem se zanimala.
Ce bi pa imela ginekologa je pa tudi dr. maurič vredu, ima preko tudi studentke,…

Lubika21, se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz sem prej imela njo pa sem jo zamenjala za dr. Gavričevo, ki tudi dela v bolnici, ampak ima že vse polno. Jaz bi ti priporočala še dr. Žegura (moja mama je pri njej pa je zelo zadovoljna) pa z dr. Žebeljanom so ženske baje zadovoljne (oba delata v bolnici).

pa tudi dr.Zaršnik-Mihič, prostor ima nasproti Prešernove, tam ko so novi prostori.

jaz sem menjala Žitnika iz porodnišnice za dr. Vajngerla – ordinacijo ima tudi v Vošnjakovi. sem zadovoljna… lp

samo ne Jelke Kolarič

Tudi jaz sem jo imela, pa sem jo menjala.

To je dr. renata završnik- mihič, v forumu ima ordinacijo, mislim, da še sprejema. Je odlična in jo zelo hvalijo, sama sem presrečna, da sem pri njej. Pred tem sem imela dr. kolbla, nato dr. kolaričevo, ki je bila katastrofa in vidim, da tudi drugim ni všeč. dr. završnikova je videla anomalijo ploda v 12. tednu, ko sploh ne bi rabla gledat z UZ. Do 12. tedna sem imela že 4 UZ!Ko sem šla v bolnico k dr.japlju na potrditev diagnoze, so trije strokovnjaki (vključno z njim) rekli, da ne morejo verjet, kaj je ona videla in diagnosticirala. Sicer pa me je poslala v kliniko za neplodnost prej, kot bi morala, pozdravila mi je huda vnetja nožnice, vedno je prijazna in si vzame čas… No, če še jemlje, jo priporočam!! Edina slaba stran je mogoče njena sestra ljubica, ki je včasih res preveč avtoritativa in važna, vendar se tudi ona popravlja…LP!02-228-20-95

toplp priporočam dr.mojco kopše berčič-bolnico je zamenjala za zdravstveni dom vošnjakovo ul. zzzzeeelooo vreeeedu

Že 2 leti sem pacientka dr. Kolaričeve in do sedaj z njo nisem imela nikakršnih slabih izkušenj. Trenutno sem v 13. tednu nosečnosti in moram reči, da zame zelo lepo skrbi. Prosim, če mi lahko poveste kaj je narobe z njo, saj ste me spravile v precejšen dvom in ne vem kaj me lahko pri njej takega čaka, oziroma da se pripravim na menjavo ginekologa, če je res kaj narobe z njo.

hvala vam, tl

New Report

Close