Najdi forum

ginekologinja-NUJNO!!!

Prosim za kakšno dobro priporočilo v Lj-center.

Hvala in lp.

Dr. Berginc-Šormaz, ginekolog in porodničar, lokacija Ledina center na Kotnikovi.
Nežna, izkušena, prijazna.
Tel.: 4399-480

Slabost:
Zelo zasedena (po enem letu na čakalni listi so me vzeli za redno pacientko)

Prvič sem šla kot samoplačnik in prosila, da me dajo na čakalno listo. Mi ni žal!

LP

Leonišče – Ginekološka klinika v Ljubljani, Šlajmerjeva

dr. sci. Matija Barbič, dr. med., ginekolog, spec. operater……………… full OK, mlad zdravnik, zelo razumevajoč, se pogovori, hitro ukrepa, če je potrebno in pri njemu si lahko ziher, da bo vse OK. Pregleduje lepo in zelo natančno. Res fajn ginko! PRIPOROČAM!

Jaaaa, dr. Barbič v Leonišču je zakon. Tudi jaz priporočam!

Tudi Leonišče, ampak dr.Zore! Prav tako mlad, natančen, nežen,…
Slaba izkušnja- čakanje.
Barč

Zore je super!

Živjo!

Z vsemi do sedaj zapisanimi ginekologi imam izkušnje.

Dr. Berginc-Šormaz je moja osebna ginekologinja .. tudi jaz sem prvič bila samoplačniško, ampak sem takoj čez mesec ali dva jo lahko izbrala kot svojo zdravnico (mogoče sredi leda sprejmajo nove pacijente). To zimo sem ostala noseča in imela kar nekaj težav. Parkrat so me klicali domov (enkrat prosili za ponovni obisk, ker je imela nove informacije, enkrat so preverjali ali imam vse potrebne napotnice). Z zdravnico sem zelo zadovoljna.

Zaradi težav sem bila končala tudi na urgenci.
Zvečer je bil Zore dežuren. Odsvetujem ga … Res da je zadeva bila kritična, ampak mi je mrtev hladen povedal, da sedaj srceč sicer že bije, ampak da zjutar ne bo in da mi bodo zjutar naredili splav. Isto zadevo je ponovil na koncu izmene naslednje jutro.

Na viziti je bil dr. Babič. Ko je pogledal v karton, kaj je z mano so njegove besede bile: Splav pa ne, najprej bomo pogledali kakšno je stanje in če so šanse bomo počakali. Po dveh mesecih sem še vedno noseča in imam samo mal večo verjetnost kot ostale nosečnice, da se težava ponovi. Dr. Babič si je takrat bil vzel čas za vsa moja vprašanja ( o možnih težavah, posledicah, verjetnostih .. )

Lahko pa omenim, da se je tisto noč nekaj podobnega moji zgodbi zgodilo še eni pacijentki pri Zoretu. Kar takoj joj je hotel narediti abrazijo zaradi močne krvavitve. Ona pa ni pristala (srček se je še vedno trudil). Čez dva dni na viziti je rekel, da bo šla na UZ. Če bo plod živ bo šla domov. Žal, pred njenim UZ so mene premestili. Upam, da je takrat šla domov.

LP
Nataša

Nataša, ali si mislila dr. Barbiča lai dr. Babiča? Po tvojem opisu sodeč bi bil dr. Barbič čisto pravi! On je res tak cukr, da ga ni!

New Report

Close