ginekolog(inja) Kr-Jesenice
Pozdravljene,
pred leti sem se preselila na Gorenjsko in posledicno bi (bom) morala menjati zdravnike. Ali mi lahko svetujeta kaksnega dobrega G na relaciji Kranj-Jesenice-Radovljica?
Sedaj ga imam se vedno na dolenjskem (1 uro stran) in za pregled 1x na tri leta ni problem, ampak v primeru nosecnosti bi ga rabila blizje.
Hvala za odgovore.
S podlipnikovo je bilo vse ok, dokler se mi niso začele težave…. in potem ji je tablete predpisovala brez pregleda… znova in znova, stanje pa se je le slabšalo.. v 2h mesecih sem jo zamenjala…
sedaj imam dr. Rant-Hafner pa sem FUL zadovoljna z zdravnico in malo manj s sestrami… no s sestrami sploh nisem, ampak sem se zaradi dobre zdravnice pripravljena vsakič prepirati z njimi.
Tudi jaz sem slišala za dr.Petkovo, da jo pohvalijo, je pa v zdravstvenem domu, drugače ti pa koga drugega ne bi priporočila, sama sem šla stran (imela sem ginekologa v bolnici) – pa tudi sem si našla ginekologa bližje ljubljani kot jesenicam. Tudi sestre (vsaj takrat) niso bile pretirano ustrežljive. Sicer ima pa vsaka svoje dobre in slabe izkušnje..lp