Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva GinekologINJA – Celje in okolica

GinekologINJA – Celje in okolica

Hej! Sem prebirala forum, pa so objave že starejše, js pa bi vseeno potrebovala nasvet: kam k dobri ginekologinji v Celju in okolici? Sem malo “občutljive” sorte, pa si želim zdravnico, ki dela z občutkom za človeka.

Hvala 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
tetaPehta, 19.07.2026 ob 21:43

Hej! Sem prebirala forum, pa so objave že starejše, js pa bi vseeno potrebovala nasvet: kam k dobri ginekologinji v Celju in okolici? Sem malo “občutljive” sorte, pa si želim zdravnico, ki dela z občutkom za človeka.

Hvala 🙂

Na spletni strani ZZZS poglejte, kateri ginekologi še opredeljujejo pacientke v  vaši okolici in se naročite. Menim, da so vsi vredni zaupanja. Je pa res, da se različne ženske z enimi bolje ujamejo kot z drugimi. Če se z izbranim gin ne boste dobro ujeli, lahko preden podpišete izjavo zamenjate ali pa zamenjate po 1 letu, če boste našli drugega.

Na voljo pa imate tudi samoplačniške ambulante.

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze